https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Nadpovprečno toplega vremena bo počasi konec

13.11.2018 ob 13:00  

Obdobje nadpovprečno toplega vremena to jesen se v teh dneh počasi končuje. Tako bo od sredine tedna dalje v naše kraje postopoma začel dotekati vse bolj hladnejši zrak.

Današnji dan je verjetno zadnji v jesenskem obdobju, ko se bodo temperature ponekod po državi še dvignile do blizu 20 stopinj Celzija. V prihodnjih dneh pa se bodo po napovedih vremenoslovcev temperature postopno spuščale, vse do sredine prihodnjega tedna. Ob koncu tedna se bodo temperature po dotoku mrzlega zraka marsikje po državi že spustile pod ledišče, navaja Agencija RS za okolje (Arso).

Vir: Arso

Nas že čaka prva snežna pošiljka letos?

Meteorološke napovedi vremenoslovcev za zdaj predvidevajo obdobje povečini suhega vremena. Danes in jutri na zahodu države ni izključena kakšna kaplja dežja, sicer pa bo vse do petka predvidoma pretežno oblačno. Po sončnem koncu tedna bo bolj oblačen tudi ponedeljek, a obilnejše padavine za zdaj niso predvidene.

Kot so zapisali na Agenciji RS za okolje (Arso) pa za zdaj kakšne prve snežne pošiljke letos ni pričakovati. Sneg je sicer v zadnjem padavinskem obdobju že pobelil najvišje vrhove, na merilni postaji na Kaninu so ga danes zjutraj namerili 35 centimetrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.