https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

KPŠ bo letos silvestroval v Beogradu

24.11.2018  

Klub prekmurskih študentov organizira že tradicionalno silvestrovanje za študente po subvencionirani ceni. Letos se bodo odpravili v Beograd, in sicer od 30. 12. 2018 do 2. 1. 2019.


Vse, ki si želijo raziskovanja novih krajev, odkrivanja prelepih kotičkov in zabave, vabijo, da se jim pridružijo na letošnji odpravi v Beograd. Program bo zelo pester. Dogodivščina se bo začela z raziskovanjem mestnega središča, sledil bo ogled Hiše cvetja, spoznavanje širše okolice Beograda, obiskali bodo najmodernejšo nakupovalno središče - Ušče SC, ogledali si bodo stadion Marakana ter stadion Partizan in še mnogo več. Udeleženci bodo zapluli tudi z ladjico po reki Donavi in Savi ter Beograd spoznavali še iz rečne perspektive.

Ob večerih bodo potekale nore zabave, najboljša pa bo seveda zadnji dan v letu, ko bodo skupaj pričakali novo leto. Nastanjeni boste v enem najboljših hotelov v Beogradu, v ceno je vključen tudi zajtrk. Cena za polnopravne študente je 160 €, nepolnopravne študente 175 € in za neštudente 190 €.

Prijave zbirajo do 15. 12. 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest. Več informacij o sami nastanitvi, ceni in prijavi, najdete TUKAJ (spletna stran Kluba prekmurskih študentov) ali pišete na elektronski naslov anja.zadravec@kps.si.

Foto: Klub prekmurskih študentov

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.