https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti uspešni na 55. tekmovanju v Ljubljani

22.11.2018  

V soboto, 17. novembra 2018, je v Ljubljani potekalo 55. judoistično tekmovanje male Nagaoke. Na tekmovanju je sodelovalo 455 judoistov iz 64 klubov iz Slovenije, Italije, Avstrije, Bih, Hrvaške, Kosova, Srbije in Italije.


Med mlajšimi dečki je bil drugi Oskar Balažic v svoji kategoriji, na drugem mestu v svoji kategoriji je bil tudi Klemen Vinkovič, oba iz Murske Sobote. Pri starejših dečki je zmagal Tilen Forjan, drugi pa je bil Jan Špilak, oba iz Judo kluba Beltinci. Med mlajšimi kadeti je zmagal Blaž Küplen iz Murske Sobote. Med mlajšimi deklicami je na prvem mestu bila Nela Gerič iz Judo kluba Lendava. Med staejšimi dekleti je na prvem mestu bila Leila Mazouzi iz Beltinec, na drugem mestu pa je bila Maša Slavinecc iz Križevec pri Ljutomeru. Med mlajšimi kadetinjami je na drugem mestu bila Asja Benkič iz Murska Sobote, na tretjem mestu pa je bila Kaja Baler iz Beltinec. Judo klub Murska Sobota se je moštveno uvrstil na 6. mesto, Judo klub Beltinci pa na 9. mesto med 64. klubi. 

Judo klub Murska Sobota je dosegel naslednje rezultate: 

U12:
do 42kg - Oskar Balažic - 2. mesto
do 46kg - Klemen Vinkovič - 3. mesto
do 46kg - Matic Klemenčič - 5. mesto

U14:
do 42kg - Aljaž Pertoci - 5. mesto
do 60kg - David Lang - 1. mesto

U16:
do 60kg - Blaž Kuplen - 1. mesto
do 63kg - Asja Benkič - 3. mesto
do 63kg - Kaja Šooš - 5. mesto

Judo klub Lendava je dosegel naslednje rezultate:

U 12

1. mesto Gerič Nela (-48 kg)

U-16

7. mesto Žerdin Luka (-55 kg)

7. mesto Mlinarič Maj (-66 kg)

U-18 (kadetinje)

2. mesto Kulčar Vita (-48 kg)

U-23 (mlajše članice)

1. mesto Kulčar Vita (-48 kg) 

 Nastopili so tudi tekmovalci Judo kluba Beltinci:

U14:
LEILA MAZOUZI. 52 KG. 1.MESTO
TILEN FORJAN. 66.KG. 1.MESTO
JAN ŠPILAK. 42 KG 2.MESTO

U16:
KAJA BALER. 52 KG 3.MESTO

 
 
 
 
 
 
 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.