https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Gančanih potekal 10. pokal SD Gančani

Gančani, 6.12.2018  

Strelsko društvo Gančani je organiziralo tradicionalno strelsko tekmovanje za 10. POKAL SD GANČANI s standard zračno puško na 10 metrov.


Streljalo se je na deset steznem strelišču v ŠRC Gančani. Tekmovalo se je v ženski in moški članski konkurenci, ter ekipno, ki so bile mešane po spolih. Tekmovalo je 11 ekip, 35 članov in 8 članic.

Ekipno so 1. mesto osvojili strelci SD Koloman Flisar Tišina 1842,1 kroga, 2. mesto SD Gančani 1822,9 kroga in 3. mesto SD Štefan Kovač Turnišče 1819,2 kroga. Pri članih je osvojil 1. mesto Žiško Dušan  SD Koloman Flisar Tišina 617,1 kroga, 2. mesto Černi Mitja SD Gančani 614,6 kroga in 3. mesto Zelko Samo SD Koloman Flisar Tišina 611,7 kroga. Pri članicah je 1. mesto osvojila Kuharič Urška SD Kovinar Ormož 618,9 kroga, 2. mesto Žalik Melisa SD Koloman Flisar Tišina 613,3 kroga in 3. mesto Kaučič Sandra SD Mesto Ljutomer 604,8 kroga.

Po končanem tekmovanju so podelili pokale prvim trem ekipam in prvim trem članom ter članicam in še sedemnajst vrečk z praktičnimi nagradami, ki so jih prispevali sponzorji tekmovanja. Na koncu se je predsednik strelskega društva Gančani Štefan Černi zahvalil vsem strelcem za sodelovanje in jih pozval, na 11. POKAL SD GANČANI čez eno leto.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2018 ob 0:16 xcxcewwe gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...++++++++++++>>>> www.Cash74.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.