https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prekmurska glasbena kulinarika v Mariboru

Maribor, 05.12.2018 ob 13:00  

4. Decembra so se v Mariboru zbrali prekmurski študentje in proslavili že 22. prekmursko gibanico v organizaciji Kluba prekmurskih študentov.


Začetki tradicionalnega dogodka segajo že v konec prejšnjega tisočletja, na njem pa mladi promovirajo prekmursko kulinariko in domačo ter tujo glasbo. Obiskovalci dogodka so takoj po vstopu v Štuk prejeli kos prekmurske gibanice in od 23. ure naprej migali na ritme, ki jih je vrtel prekmurski DJ Majcy.

Po uvodnih ritmih popularne in elektronske glasbe, so se obiskovalci premaknili v glavni prostor in zaplesali na domačo glasbo skupine Veški dečki. Med drugimi so zaigrali tradicionalne slovenske in prekmurske pesmi. Do zgodnjih jutranjih ur jih je zabaval še Ivan Zak, ki je trenutno eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev na našem prostoru. V koncertu je zapel nekaj najbolj znanih hitov, v repertoar pa je vstavil tudi nekaj manj znanih skladb.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2018 ob 17:05 Cecek gost

      Prekmurska glasbena kulinarika - Ivan Zak???

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.