https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Arso izdal opozorilo

02.01.2019 ob 9:30  

Zapihal bo okrepljen veter severnih smeri.

Kot napovedujejo vremenoslovci, bo danes večinoma sončno z občasno spremenljivo oblačnostjo. Izjemoma lahko nastane kakšna kratkotrajna snežna ploha. Pihal bo okrepljen veter severnih smeri, ki bo najbolj izrazit na severu države. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8 °C.

Jutri sneg

Jutri bo sprva delno jasno, popoldne pa se bo oblačnost povečala. Zvečer in v noči na petek lahko predvsem v vzhodni in osrednji Sloveniji občasno rahlo sneži. Še bo pihal okrepljen severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -3, najvišje dnevne od -2 do 3 °C.

ARSO izdal opozorilo

Najmočnejši sunki severnega vetra lahko danes popoldne, ponoči in jutri dopoldne predvsem po nižinah severnega dela Slovenije ponekod presežejo hitrost 70 km/h.

Vir: Arso

OBETI - hladneje bo

V petek in soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno in večinoma suho. Predvsem v petek bo še pihal severni veter. Z močnimi severnimi višinskimi vetrovi priteka proti Alpam postopno vse hladnejši zrak, navaa Arso.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2019 ob 11:46 Vremenar gost

      Pozimi je rado mrzlo pa veter fuda !

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2019 ob 13:42 Donna gost

      Čas bi bil za mrzlo zimo in veliko snega, da se zemlja odpočije. Hvala Arsu, da se trudi izdati približno pravo vremensko napoved, kajti vreme se spreminja iz ure v uro. 🍀

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.01.2019 ob 21:06 čondraš gost

        Njihove napovedi so približno tako točne kot bi slepa Pepa poročala o dogajanju na zvezdnem nebu. V smislu, zvezde so in luna je tudi.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.01.2019 ob 21:22 Vremenko gost

      Ne rabis alarma in arso, da ugotovis da piha veter in je mrzlo. Zima je januarja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.01.2019 ob 21:41 strelec gost

      Baje, da bo do 21 marca zima, potem pa ne boste verjeli se začne pomlad. Do takrat pa brrrr mrzlo, veter, mogoče nekaj snežink pa kak oblaček pohajaček, morda celo megla in še kaj se bo zgodilo to zimo. Skratka preveč se vsi portali obremenjujejo z vremenom, pustite to strokovnjakom, pa jebenmu zima je, pa januar, normalno da bo severni veter, ne more zdaj bit 20 do 25 stopinj. Vse je v mejah normale tudi minus stopinj.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.01.2019 ob 0:41 luft gost

      Hvala Bogu, da piha. In, da piha iz severa. Se vsaj onesnaženje razkadi. Bolje vetrovno in mrzlo, kot pa megleno in vlažno. In še ena dobra stran suhe mrzle zime. Šunka in ostale mesne dobrote se ob takem vremenu idealno sušijo. Suh mrzel veter. Ni boljšega!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.