https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen in pester teden za Plesno šolo Zeko

13.3.2019  

Prejšnji teden je bil za Plesno šolo in plesni klub Zeko pester in zelo uspešen. Za njimi so štirje pomembni dogodki: podelitev priznanj Plesne zveze Slovenije (PZS), volitve v organe PZS, 4. pokalni turnir ter Eurofit fest kongres.


Podelitev nagrad Plesne zveze Slovenije

V ponedeljek, 4. marca, je Plesne zveze Slovenije podeljevala priznanja za vrhunske dosežke v letu 2018. Zlato plaketo je prejela Petra Rajh za naslov evropske prvakinje in osvojeno 3. mesto na svetovnem prvenstvu v kategoriji breakdance solo mladinke. Srebrno plaketo pa je prejela članska breakdance ekipa „The chosen ones“ za osvojeno 2. mesto na svetovnem prvenstvu v sestavi: David Copot, Petra Rajh, Filip Kovačič, Gal Vrbnjak, Elias Ljubec in Dejan Zečević.

Zbor sekcije in volitve v izvršni odbor

V sredo, 6. marca, je bil Dejan Zečević ponovno izvoljen v izvršni odbor sekcije za Moderne tekmovalne plese pri Plesni zvezi Slovenije kot predstavnik plesalcev. To je sicer že njegov tretji mandat.

4. pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih

Minuli vikend, 9. in 10. marca, je v Ljubljani potekal 4. pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Tokrat so tekmovali v disciplini disco dance in dosegli naslednje rezultate:

Disco dance solo deklice:

2. mesto Kiara Vodišek

4. mesto Brina Benko

Disco dance solo mladinke:

4. mesto Nuša Lajh

5. mesto Lana Škedelj

6. mesto Taira Celec

7. mesto Taja Čerčnik

12. mesto Luna Slekovec

18. mesto Laura Vrbovšek Antloga

20. mesto Tiora Celec

21. mesto Saša Štrakl

Disco dance solo članice:

1. mesto Ema Turnšek

2. mesto Živa Horvat

3. mesto Maja Ocvirk

6. mesto Tajda Velikonja

9. mesto Tjaša Štornik

Disco dance duo člani:

1. mesto Živa Horvat in Maja Ocvirk

»Tekmovanje je prineslo kar nekaj zanimivih rezultatov, nekatera dekleta so bila prvič v finalu, kar je vzpodbudna novica. Članice so odplesale nekje po pričakovanjih, najbolj izenačeno in pestro pa je bilo v kategoriji mladink, kjer nobena od deklet ne izstopa zato so tudi rezultati vsakič drugačni. Iz mojega gledanja je to odlično kajti vsaka lahko doseže odličen rezultat po drugi strani pa si lahko hitro zadaj. Pomeni da ne moreš spati na prejšnjih uspehih in daje zagon tistim, ki prej niso bile tako uspešne. Čestitke še enkrat vsem puncam in veselimo se naslednje tekme,« je ob uspehu deklet povedal vodja Plesne šole Zeko Dejan Zečević.

4. Eurofit fest kongres

Prav tako je 9. in 10. marca v Medvodah potekal že 4. Eurofit fest kongres. To je največji dogodek v srednji Evropi za skupinske vadbe. Predavatelji in prezenteri iz Evrope in sveta podajajo novosti na področju aerobike, funkcionalnih vadb, body and mind vadb. Prehrane, marketinga ... prijavljenih je bilo okoli 1000 vaditeljev, inštruktorjev in ljubiteljev skupinskih vadb. Tokrat je na glavnem odru blestela tudi Tadeja Markoja Zečević, ki je poučevala Zumbo. Na glavnem odru sta se ji pridružili še asistentki Andreja Novak in Marina Zakić.

Foto: Dejan Zečević

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2019 ob 17:12 Martin---Melin. gost

      Čestitam vsem za dosežene uspehe, posebej še sovaščanki Tadeji Markoja Zečevič!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.