https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokejisti in hokejistke Moravskih Toplic osvojili peto mesto

14.6.2011  

Z evropskimi nastopi se je končala sezona hokeja na travi. Tako so včeraj na zelenico še zadnjič stopili hokejisti in hokejistke Moravskih Toplic in si z zmagama priborili željeni obstanek v skupini.

Članice Moravskih Toplic so na domačem terenu v športnem parku Terme 3000 suvereno ugnale grško ekipo Imittos in dosegle sploh najvišjo zmago na turnirju, s katero so osvojile končno peto mesto v evropske pokalu Challenge III. Ekipa Moravskih Toplic je bila povsem enakovredna četverici, ki se je borila za napredovanje in le slabi učinkovitosti v prvi tekmi je iskati razlog za skromnejši izid od pričakovanega. So pa imele včeraj hokejistke ob obstanku v skupini še en razlog za veselje, namreč njihova vratarka Sandra Dervarič je bila proglašena za najboljšo vratarko turnirja.

Tudi članska vrsta Moravskih Toplic je včeraj v Bratislavi prišla do željenega obstanka. V zelo borbeni in domiselni igri so bili izrazito boljši od norveške ekipe Furoset in z zmago dosegli prav tako peto mesto v evropskem pokalu Challenge IV.

Že včeraj smo poročali, da pa so hokejisti Lipovec na žalost izgubili v tekmi za obstanek v najvišjem razredu pokala Challenge I in bodo tako v prihodnji sezoni igrali Challenge II. Z evropskimi pokali se je končala sezona 2010/11. Sedaj čaka klube kratki počitek in že kaj kmalu spet priprave na novo sezono.

Članice, Challenge III, Moravske Toplice

Moravske Toplice : Imittos (Grč) 9:0 (5:0)

Strelke za M. Toplice: Danijela Kučan 3, Danijela Gomboc 2, Katja Žabkar 3 in Tadeja Sambt.

Člani, Challenge IV, Bratislava

Furoset (Nor) : Moravske Toplice 3:8 (1:5)

Strelci za M. Toplice: Peter Fras 3, Matic Panič 2, Dejan Kučan, Sašo Dervarič  in Aleš Zadravec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.