https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Nika Bedič zmagala v nemškem Friedrichshafnu

4.6.2019  

V nemškem Fridrischafnu je pretekli konec tedna potekal tradicionalni mednarodni turnir Bodensee- Jugendturnier 2019, ki je največji in najmočnješi mladinski turnir v badmintonu v Evropi.

Med 450 igralci iz več kot 20 držav je Nika Bedič, članica lendavskega kluba BK Mladost, osvojila prvo mesto med posamezniki v kategoriji U15 ter tretje mesto v dvojicah. V finalu posameznic je v treh nizih 21-14, 7-21 in 21-15 ugnala Avstrijko Chiaro Rudolf, v dvojicah pa je nastopila skupaj z Avstrijko Leno Schindler, s katero sta osvojili bron.

Foto: BK Mladost Lendava

Pretekli vikend je bil za lendavski badminton zelo uspešen, saj so se po skoraj 15 letih znova vrnili na zmagovalne stopničke Friedrichshafna. Tam sta nazadnje stala Iztok Utroša in Rok Činč v dvojicah leta 2005.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2019 ob 18:10 DF gost

      Cestitke. Velik uspeh z malo denarja. In, kar je pomembno, Goricanci, iz vase osovrazene LENDAVE. Bo vam kdaj kaj takega gratalo?????

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.