https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski plesalci uspešno nastopili na svetovnem pokalu

10.6.2019  

Od 6. do 9. junija je v Bratislavi na Slovaškem potekalo Evropsko prvenstvo v Street show plesih in Svetovni v disco dancu. V 4 dneh je tekmovalo 1600 plesalcev iz 16 držav. Plesni klub Zeko se je prvenstva udeležil z dvanajstimi plesalkami discodanca, ki so nastopile v mladinski in članski kategoriji.

Rezultati SVETOVNEGA POKALA:

1. mesto „Rockafellas“ disco mala skupina člani (Tajda Velikonja, Maja Ocvirk, Janja Gomboc, Tjaša Štornik, Karolina Senčar, Dunja Panič, Živa Horvat)
1. mesto Živa Horvat disco solo članice
2. mesto Maja Ocvirk disco solo članice
4. mesto Ema Turnšek Disco solo članice
4. mesto Taira Celec disco solo mladinke
4. mesto Maja Ocvirk in Živa Horvat disco pari člani
10. mesto Karolina Senčar in Dunja Panič disco pari člani
14. mesto Tajda Velikonja disco solo članice
16. mesto Lana Škedelj disco solo mladinke
16. mesto Kiara Vodišek disco solo deklice
17. mesto Taja Čerčnik disco solo mladinke
17. mesto Tjaša Štornik disco solo članice

„Vesel in ponosen. Odlična tekma je za nami. Dve zmagi, drugo mesto, šest final, vau. Prvi dan smo zmagali malo skupino, v polfinalu so bile še malo nervozne, ker smo prvič tekmovali na veliki tekmi v tej sestavi in z novo koreografijo. Finale so odplesale odlično, odločila je drugačnost, stilsko in koreografsko. Punce so dve minuti garale do konca in z nasmeškom na obrazu.

Potem pa drugi dan solistke, neverjetna tekma, Taira se je uvrstila v finale pri mladinkah. Pri članicah pa kar tri. Neverjetna energija v finalu, vse so dale 120% navijači ostali brez glasu. Niti ena ni naredila omembe vredne napake zato je bilo težko napovedati končni vrstni red. Izteklo se je po naših željah. Tretji dan so bili na vrsti pari. Pri dekletih se je videlo, da so bile že malo utrujene od naporne tekme in vseh čustev s podelitev. Ampak so dale vse od sebe. Živa in Maja sta se z velikimi bolečinami v hrbtu in kolenu prebili v finale. Živa je staknila poškodbo hrbta že po prvi skupni minuti na začetku tekme, Maji pa je zelo bolelo koleno še iz solo tekmovanja. Bile sta razred boljše od ostalih, vendar se jima je pri preskoku v finalu pripetila večja napaka, ki jo sodniki žal niso mogli spregledati. Po napaki sta plesali naprej in dajale 300% res sta šle preko svojih zmožnosti. Na koncu 4. mesto na svetovnem pokalu odličen uspeh.

Morem pohvaliti vse plesalke, ki so skrbele ena za drugo, motivirale, navijale, masirale,....teka traja celi dan za eno kategorijo, to je več ur ogrevanja pa na polno ples in spet ohlajanje in ogrevanje,... vmes veselje, žalost, saniranje poškodb,.... Te punce so res pravi „stroji“ gredo čez vse, sam ne vem če bi zdržal toliko,pa sem veliko tekmoval in sem zelo trdoživ. Vesel sem, da sem lahko njihov trener, veliko se tudi sam od njih naučim. Velik poklon,“ je zapisal Dejan Zečevič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2019 ob 12:28 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledii tejj strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.