https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: V Ljutomeru potekal prvi Špor(t)het

Ljutomer, 18.07.2019 ob 6:05  

Preteklo nedeljo je v Ljutomeru potekal prvi Špor(t)het, kjer so se športniki lahko pomerili v ulični košarki, malem nogometu ter skate tekmovanju.

Gre za prvo prireditev, ki je za Ljutomersko dvorano ŠIC združila vse športe, ki jih je tam mogoče početi. Dogodek je organiziral Prleški Študentski klub. Na tekmovanje v košarki z denarnim skladom 500 evrov se je prijavilo 7 ekip, ki so se v dveh skupinah merile za mesta v zaključnih bojih. Prvo mesto je osvojila ekipa King quattro v postavi Jaki Kovač, Jaka Pečak, Leon Jabec in Rok Vudošek. Drugo mesto je zasedla ekipa Kafanci, tretje pa Dudes with balls.

Na nogometni turnir z denarnim skladom 1000 evrov so se prijavile štiri ekipe, ki so tekmovale po dvokrožnem ligaškem sistemu. Na koncu je prvo mesto osvojila ekipa Kapela EKOSEN. Najboljši igralec turnirja je postal Filip Kosi, najboljši strelec Bojan Klemenčič, najboljši vratar pa Nejc Tršovec.

Potekalo je tudi tekmovanje v skejtanju. Skupni zmagovalec je postal Tilen Slekovec, ki je domov odnesel tudi nagrado za za najboljši trik. Prireditev je obiskal tudi podžupan Občine Ljutomer Niko Miholič, ki je ob koncu prireditve nagovoril vse zbrane in podelil nagrade najboljšim.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.