https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Plažo Zrće zajel velik požar

16.07.2019 ob 9:45  

Ponoči okoli 1. ure je na plaži Zrće na Pagu izbruhnil velik požar. Zagorelo je v borovem gozdu, evakuirali pa so približno 10.000 obiskovalcev, ki so se zabavali v številnih klubih na plaži. 

Okoli 1. ure zjutraj je zagorelo na najbolj znani plaži na hrvaškem otoku Pag. Zaradi požara so morali evakuirati približno 10.000 obiskovalcev, ki so se zabavali v lokalih na plaži Zrće.

 

 Požar se je razširil do ceste med krajama Pag in Novalja, prekinjen je tudi promet na cesti Novalja- Kolan. Požar gasi več kot 60 gasilcev, gasijo pa tudi z gasilskim letalom. 

"Tiskovna predstavnica policije Maja Brozičević je izjavila, da pričakujejo, da bodo požar kljub močni burji kmalu pogasili. Kot je pojasnila, so v zgodnjih jutranjih urah gasilcem na tleh pomagala tri gasilska letala, po 8. uri pa je požar gasilo samo še eno letalo. Potrdila je, da so evakuirali 10.000 udeležencev festivala Fresh Island in da poškodovanih ni bilo. Župan Novalje Ante Dabo je za hrvaški radio povedal, da je požar pod nadzorom, ni pa zanikal ugibanj, da je bil ogenj morda podtaknjen. V pogovoru za regionalno televizijo N1 je Dabo dejal, da je požar izbruhnil pri enem najstarejših klubov na plaži Zrće. Poudaril je, da zaradi hitrega posredovanja gasilcev noben objekt ni bil ogrožen,˝ so zapisali na STA. 

Foto: jutarnji.hr

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2019 ob 12:53 čondraš gost

      Pa dobro, malo je deci adrenalin spucal mamila v krvi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2019 ob 13:35 Lendavski nadvojvoda gost

      Vedra bi jim dali,bi vse pogasili,saj itak niso vedeli kaj delajo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2019 ob 16:17 pip gost

      Naravna selekcija. Sicer pa kaj nas briga. V POmurju imamo svojih problemov več kot dovolj.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2019 ob 12:25 naj samo gost

      pa naj se razširi še na celo hrvatijo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2019 ob 14:08 .... gost

      V Hrvačkuj gori nižje rastje v borovem "gozdičku"poleg seveda kamenja in slovenski mediji so polni pisanj, obrazlag. Dobro, da se še ne ve, koliko pijančkov, narkomanov in lutalic s celega sveta se je "podelalo v hlače". In kolko bodo Kitajci v hrvačkij tgovinah zaslužili, ko jih bodo prodali-mislim na spodnjice. Da ne bodo umetniki železne glasbe hodili s pimpeki po soncu, ker bi se lahko nekomu "ta mali" ucvrl", pa bi bil kot ščurek. Briga Hrvate, če v Prekmurju gori "strnišče", naši novinari pa najdejo vsako pizdarijo, ki se pojavi na tej kugli vanzemaljski. Pišite o Slovencih, koliko se jih koplje doma v "lavorju", koliko jih premišljuje, kdaj bo šolstvo zastonj, itd. In potem se medijskim postajam sama javi neka, ki misli da je slovenska primadona, se obleče in doda sončna očala in pove: "Prišli so gasilci in začeli gasiti!" Ja kaj za božjo voljo bi pa naj naredili, a ČEVAPIČIĆE PEKLI, eli pa gujčeke smodijli. To te more bujti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.