https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Maček bo v Italiji branil prvo mesto

3.9.2019  

Italijansko mesto Lonato ob Gardskem jezeru bo v prihodnjih dneh gostilo najboljše evropske strelce in strelke v trapu, dvojnem trapu in skeetu. Na Apeninski polotok je odpotovalo šest strelcev in ena strelka, ki bodo nastopili v olimpijskem trapu.

Slovenske barve bodo pod vodstvom selektorja Nikolaja Mejaša v članski konkurenci zastopali Jasmina in Boštjan Maček, Denis Vatovec in Matjaž Lepen, v mladinski pa Sašo Hrovat, Žiga Juretič in Rene Maček.

Na lanskem evropskem prvenstvu v avstrijskem Leobersdorfu je Prekmurec Boštjan Maček, v velikem slogu osvojil odličje zlatega leska.

Maček je bil na lanski tekmi v Avstriji najboljši že v kvalifikacijah, potem ko je zadel 124 letečih tarč. Izjemno pripravljenost pa je potem dokazal še v vselej nepredvidljivem finalu šestih najboljših strelcev in v boju za zlato premagal Hrvata Anteja Glasnovića, nosilca zlate kolajne s poletnih olimpijskih iger v Rio de Janeiru 2016.

Prvo posamično odličje je Boštjan Maček osvojil v Beogradu leta 2011, drugo na Pragerskem 2015 in tretjo lani v Avstriji, četrto pa je osvojil na ekipni tekmi v Osijeku 2009.

Na lanskem evropskem prvenstvu se je izkazala tudi Mačkova sestra Jasmina, ki je zasedla deveto mesto, do finalnega nastopa pa jo je ločil en zadeti glinasti golob.

Po medaljah lahko poseže tudi Boštjanov sin Rene, ki je svojo nadarjenost dokazal na letošnjem svetovnem prvenstvu v Lonatu, kjer je osvojil bronasto kolajno.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2019 ob 12:02 gost

      Vse lepo in prav! Ka pa žena kelko haska ona ima od tega ? Stradanje ,odrekanje užitkom!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2019 ob 19:11 😾 gost

      Briga me za mačka

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2019 ob 19:15 gost

      PRECEJŠNJA DEBELOST V DRUŽINI. PREMALO GIBANJA IN SEXA?

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2019 ob 15:11 gost

      Vsak se naj za sebe briga pa pred svojim pragom pometa,eni smo takšni drugi pa drugačni...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2019 ob 18:36 gost

      Brigaj se za sebej

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.