https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Isaac Palma in Poskočni muzikantje ogreli ozračje na Plesu-noč čarovnic

Rakičan, 27.10.2019 ob 0:00  

V Rakičanu na Plesu - noč  čarovnic poteka zvečer in pozno v noč pestro nedeljsko dogajanje, kjer potekajo številni glasbeni nastopi, ki jih spremljajo veličastne ognjene kreacije.

Na grajskem odru je danes že zabavala skupina Blue Planet, navdušena množica pa je nato prisluhnila argentiskemu Slovencu Isaacu Palmi, ki je poleg odličnega čustevenga nastopa, obiskovalcem pripravil tudi posebno presenečenje. Za nepozabno presenečenje večera je poskrbela pevka Nika Zorjan. Skupaj pa sta zapela nekaj svojih hitov. 

V šotoru obiskovalce trenutno zabavajo Poskočni muzikantje, v nadaljevanju pa sledi tudi nastop pevke Ines Erbus.

Kot vrhunec današnjega večera predstavlja nastop legendarnega Gibonnija z gostom Urbanom.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2019 ob 8:25 gost

      Glih prava dva skupaj. Nika in Isaac. Oba v glasbi nepomembna, brez talenta, znanja in privlačnosti. Še kako velja tisti pregovor: ENAKI PTIČI SKUPAJ LETIJO. Da človek to sranje posluša..................

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2019 ob 12:10 Ivan gost

        TIPIČNI SLOVENČKI, SAMO PLJUVATI PO DRUGIH IN SEJATI NEGATIVIZEM. OB KOMENTARJIH TI GRE NA BRUHANJE. NI ČUDNO DA JE V SLOVENIJI TAKO KOT JE.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2019 ob 13:09 gost

        Ivan.......meni pa gre na bruhanje taka kvazi muzika, ko jo ta dva kvazi pevca izvaja. Sta v sramoto slovenski glasbi. Še večina Prekmurcev se Nike sramuje, za onega argentinskega loleka pa škoda vsake besede.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2019 ob 9:28 .......... gost

      To glasbeno sranje bi morali "posaditi" na veliki ringišpil, jih dobro prikapčiti, "vklopiti" največjo brzino in nato jih avtomatsko "odkapčiti", tako da bi poleteli čez širne poljane, da jih ni vrag več nebi videl in poslušal. Pa saj se nekateri dobesedno norčujejo iz kot bi temu rekli - glasbe! In za to plačujemo vstopnice?

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.10.2019 ob 10:08 ZABAVE IN IGER gost

      Komu je namenjena ta prireditev ? Kam gre denar od prekleto dragih vstopnic, pijače, jedače itd. Prireditelj RIS Rakičan katerega prvenstvena naloga je in bi morala biti vse drugo kot prirejanje teh "vele veselic". Obiskovalci pretežno mladina, študenti, naj mi še kdo pove, da jim v tej državi gre slabo, če tako čez vikend "bujejo" 100 €. Očitno, da mladina, razen zabave in večnega študija za kaj drugo interesa nima, nam pa v Sloveniji primanjkuje delavcev za vse vrste poklicev, vendar delati nihče noče, delo na žalost v Sloveniji več ni vrednota. Ti ki so pošteno delali 40 let in vplačevali v pokojninsko blagajno, so s prehodom v penzijo v tej vukojebini postali reveži, stradajo, niti slučajno se ti ne morejo udeležiti veselic v RIS Rakičan, žalostno kam smo prišli.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.10.2019 ob 10:14 EVO OPET ZORJANOVA gost

      Pa kak ne more v ton Prekmurji ena prireditev mimo iti, ka se ne bi pojavila Zorjanova ? Obletala je Hrvaško, Bosno ampak se vselej vrača v M. Soboto pejneze služit. Če se je odselila iz Prekmurja, ker se tu ni mogla po njeni izjavi, glazbeno razvijati, zdaj naj tam bo kjer je, nikoli iz nje ne bo pevke.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.10.2019 ob 11:32 gost

      Ne čudite se, da prihajajo pevke in pevci iz Hrvaške, če pa mi v Prekmurju nimamo nič , kar bi bilo pevkam ali pevcem podobno. To Zorjanco poslušati je tak kot, da bi nekdo z motorko drva žagal. Za gledati je pa tak ni, ker nima ne postave ne zizik. Samo odvratno tetovažo, na katero je revše ponosno, da jo vedno kaže. Živ obup. O onem siromaku z mikrofonom v roki pa škoda vsake besede. Nič od nič. Ljudje pa za tako sranje drago plačujejo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2019 ob 12:19 gost

        Kaj nemamo, kaj sereš, ka pa te tisti orguljaš s cilindrom pa kcoj fajna Žagarca, to ni dobra muzika?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.10.2019 ob 15:24 gost

      Ogromno ljudi ,samo nobenega normalnega ,izobraženega človeka ni za opaziti na fotografiji! Sami blazneži in predvsem tisti ,ki ste na sociali ,zaposleni na sončni upravi. Vsi vi ste najbolj uživali , stopnina vam ni bila predraga kruha pa NE RABITE , KER VAM DRUGI SLUŽIJO! Joj lepo vam je bilo ob takih dogodkih!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.10.2019 ob 13:53 Čergoli gost

      Pogrešamo Luko Buzija!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.10.2019 ob 13:56 gost25 gost

      Pa Gezo Mezgo tudi!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.