https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Gornji Radgoni so se predstavili lokalni bandi

Gornja Radgona, 04.11.2019 ob 19:00  

To soboto je na sejmišču v Gornji Radgoni potekala prireditev 35. let rocka v Radgoni. Prireditev je organizirana vsakih pet let, njen namen pa je predstavitev lokalnih bandov. 


Na letošnji tretji prireditvi se ja predstavilo kar 14 skupin. Prireditev se ja začela ob 16:15 ko so na oder stopili Anprofešnl. Za njimi so se na odru zvrstili še Evil Peanut, Strain, Nea, Potato Mushroom, Franz Jösef I., Black Hole Riders, Brez Milosti + Take Nine Orchestra, Juff, Majki & Invisible Ink, Wrong, Odpisani, Crucifixions in Supporting Act.

Vse skupine so pričarale odlično vzdušje ter do poznih jutranjih ur zabavale številno publiko na sejmišču. Prireditev se v svoji četrti izvedbi ponovno vrača leta 2024.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2019 ob 19:33 mujo gost

      Dobre mrhe na okupu! Gebati bi jih bilo potrebno reden priklop!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2019 ob 20:42 gost

      Lokalni bandi😂😂😂

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.11.2019 ob 21:13 Fidlboy gost

      Odlicno je bilo. Se posebej Yuff, Wrong in Odpisani. Pohvala organizatorjem. Tudi veliko publike okrog 800, kar je dokaz da Rocnroll v pomurju se ni mrtev.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.11.2019 ob 16:54 gost

      Klobasara ,ki sta tako močna pa ni bilo ? Verjetno bi vse pretepla

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.