https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Pevka Saška postala zmagovalka tedna Eme FREŠ

26.11.2019 ob 10:00  

Saša Matajič, mlada prekmurska glasbenica je 22. novembra v tekmovanju Ema FREŠ postala zmagovalka tedna s skladbo Še kar lovim tvoj nasmeh. 

Pomurska pevka Saša Matajič - "Saška" je tako postala zmagovalka tedna s skladbo "Še kar lovim tvoj nasmeh", ostali zmagovalec je duo Marmoris. Enega zmagovalca je določil rezultat ankete, drugega pa strokovna žirija. Samo skladbo lahko poslušate tukaj.

Zmagovalka tedna se je skupaj z duom Marmoris pridružila preteklim zmagovalcem Stelli, Younite, Klarity in Parvani Violet v upanju za nastop na Emi, med "srečne poražence" pa se je uvrstila Nuša Pliberšek.

Vsak teden od ponedeljka do srede se predstavita po dva izvajalca, kjer se nato preko spletne ankete izglasuje vsak dan enega, ki se uvrsti v petkov izbor za zmagovalca tedna. Med tremi zmagovalci dneva se lahko ob petkih v novem krogu znova prek spletne ankete glasuje za zmagovalca, ki pride med najbolj "freš" deseterico. Tedenska zmagovalca sta dva, saj drugega izbere strokovna komisija.

Izmed 18 izvajalcev po izobru strokovne komisije, bo šest takih, ki se bodo v prvih treh tednih že lahko veselili finala izbora Eme FREŠ. 12 izvajalcev oz. "srečnih poražencev" pa se bo v prihodnjih dveh tednih pomerilo še enkrat po enakem sistemu v spletnem tekmovanju "srečnih poražencev" in med njimi se bodo še štirje uvrstili v finalni izbor Ema FREŠ.

Foto: arhiv Pomurec

Deset finalistov Eme FREŠ se bo pomerilo za svoje mesto na finalnem izboru Ema 2020. Dva, eden po mnenju glasovalcev in drugi po mnenju strokovne žirije, se bosta pridružila uveljavljenim izvajalcem.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.11.2019 ob 10:28 gost

      Bog se usmili svete preproščine. Ne čudite se potem, da Hrvati in Bosanci hodijo k nam.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2019 ob 11:48 Lendavski nadvojvoda gost

      Mamika,navči ju pralnuga vklopiti,ka ne buš cejlu življenje za njouv stala.Pametnu de tou.😎

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.11.2019 ob 12:02 gost stroka gost

      Čestitke....samo tako naprej.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.11.2019 ob 18:24 gost

      Či je ona zmagala, te se pitam, kakši so denok šče oni za njouf spejvali..katastrofa.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.11.2019 ob 19:02 gost

        Novodobna slovenska glasba je eno samo veliko sranje. Ko taki zmagujejo, ti je jasno, da je to totalen podn.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.