https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti uspešni v Celju

11.12.2019  

V športni dvorani I. Gimnazije v Celju sta v soboto, 7. decembra, potekala 40. Novoletni turnir za pokal Celja ter Pokal Ivo Reye, ki so se ju udeležili tudi judoisti iz Pomurja.

Turnirja, ki ga je organiziral Judo klub Ivo Reya Celje, se je udeležilo 280 tekmovalcev iz 41 klubov iz Bosne in Hercegovine, Italije, Hrvaške, Avstrije in Slovenije.

Rezultati Judo kluba Lendava:

U16

1. mesto  Kovač Mia (-44 kg)

5. mesto  Berki Tiana (-57 kg)

5. mesto  Mlinarič Maj (-73 kg)

U14

3. mesto  Gabor Ria (-44 kg)

5. mesto  Horvat Karin Isabelle (-44 kg)

Barve Judo kluba Murska Sobota so zastopali borci, ki so dosegli lep uspeh.

U12

3. mesto Jan Huber do 32 kg

1. mesto Klemen Vinkovič do 50 kg

U14

2. mesto Aljaž Pertoci do 46 kg

7. mesto Oskar Balažic do 50 kg

5. mesto Matic Klemenčič do 55 kg

Na Pokalu Ivo Reye je nastopilo 46 tekmovalcev iz 21 klubov iz Slovenije, Srbije, Kosova, Bosne in Hercegovine in Črne Gore.

Judo klub Murska Sobota je zastopal Blaž Küplen in se kot kadet boril pri mladincih do 73 kg. Zasedel je 9. mesto.

Foto: JK Lendava in JK Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.