https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Umrla je pevka legendarne skupine Roxette

10.12.2019 ob 14:00  

Pevka znanega švedskega dua Roxette, Marie Fredriksson, je umrla.

Marie Fredriksson, ki je dočakala le 61 let, se je že od leta 2002 borila z malignim tumorjem na možganih. Prvi je o njeni smrti poročal švedski časnik Express: »Za Marie Fredriksson najbolj žalujeta njen mož Mikael Bolyos in njuna dva otroka.«

Pevkina družina pa je v sporočilu za javnost zapisala: »Z veliko žalostjo sporočamo, da je za vedno odšla ena od naših največjih in najbolj priljubljenih izvajalk. Marie Fredriksson je umrla 9. decembra zaradi bolezni.«

Foto: Wikipedia

Skupina Roxette, ki je bila ustanovljena leta 1986, je v poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih nizala uspeh za uspehom. Številni pa še danes poznajo in radi prisluhnejo hitom, kot so The Look, Spending My Time, It Must Have Been Love in Listen to Your Heart.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.12.2019 ob 15:40 pišta gost

      Marie in Roxette, hvala za vse. To je bil čas moje mladosti. Še danes rad poslušam te prelepe pesmi. Marie počivaj v miru.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.12.2019 ob 18:22 Risto Kubura gost

      Bila je prelepa pevka!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.12.2019 ob 18:50 Fidlboy gost

      Naj pociva v miru. Kot najstnik in se nekaj let kasneje sem zelo obozeval ta svedski duet. Mnogo prerano je sla. Hvala za precudovite hite, ki grejo vecno v spomin.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.12.2019 ob 19:58 Oktober gost

      O to je moja precudovita Maria,ki sem z njenimi pesmami prezivela mojo najlepso mladost. Rada te imam. Pocivaj v miru....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.