https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Med finalistkami Miss Earth Slovenija tudi dve Pomurki

09.02.2020 ob 9:45  

Med finalistkami lepotnega izbora Miss Earth Slovenija 2020 najdemo tudi dve tekmovalki iz Pomurja.

Miss Earth je mednarodno licenčno lepotno tekmovanje, katerega slogan je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Ne gre zgolj za običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.

Med letošnjimi 14 finalistkami najdemo tudi dve Pomurki, Natalijo Nemec in Nino Brunec.

Natalija Nemec prihaja iz Ljutomera. V video predstavitvi je povedala, da je končala farmacevtsko šolo, zadnja leta pa je bila aktivna v tujini kot model in igralka. Miss Earth jo je navdušil, ker so poleg lepote v ospredju tudi osebnost, iznajdljivost in poznavanje samega sebe. Celotno predstavitev si lahko ogledate v spodnjem videu.

Nina Brunec je 27-letnica, ki prihaja iz Dolnje Bistrice. Kot je povedala v video predstavitvi, je končala študij na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Na Miss Earth se je prijavila, ker je že kot majhna deklica sanjala o tem, hkrati pa je to tekmovanje, ki ne poudarja le fizične lepote ženske pač pa tudi lepoto namena in dejanj, je še dodala. Celotno predstavitev si lahko ogledate v spodnjem videu.

Miss Earth Slovenije 2020 bodo v Festivalni dvorani Ljubljana okronali 18. junija, do takrat pa se bo zvrstilo še šest ocenjevalnih srečanj. Zmagovalka bo pridobila naslov Miss Earth Slovenije in kot ambasadorka zastopala našo državo na svetovnem izboru.

*Foto: Fb Miss Earth Slovenija

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2020 ob 9:54 gost

      Niti ene lepe med njimi. Greš malo po Soboti med tednom in vidiš veliko lepše. Saj že dolgo pravijo, in ne zaman, da je to tekmovanje za tiste bolj plitve v glavi.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2020 ob 12:18 NatAlija gost

      Lepi obe

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.