https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Občine odpirajo svoja vrata za občane, občanke in medije

11.02.2020 ob 12:10  

Skupnost občin Slovenije že devetič zapored z nekaterimi občinami članicami organizira Dan odprtih vrat v občinah. Med občinami, ki bodo za svoje občane in občanke odprla svoja vrata sta tudi dve pomurski občini.

Občine vabijo svoje občanke in občane ter medijsko javnost, da jih obiščete in si ogledate nekatere pridobitve ter se informirate o načrtih v lokalnem okolju.

Občina Lendava bo v sredo, 12. februarja 2020 od 7. do 17. ure odprla vrata Mestne hiše. V dopoldanskih urah bodo Občino obiskale skupine, in sicer udeleženke skupin socialne aktivacije, skupina otrok Vrtca Lendava, učenci obeh lendavskih osnovnih šol ter dijaki Dvojezične srednje šole Lendava.

Župan bo ob 16. uri s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavil delo in naloge občine, aktualne in načrtovane investicije ter pomembne projekte. Več informacij najdete na spletni strani občine tukaj.

Dan odprtih vrat bo v sredo, 12. februarja 2020, med 8. in 17. uro organizirala tudi Občina Črenšovci. Dopoldne bo na Občini potekal otroški občinski svet, v prostorih medgeneracijskega centra v Črenšovcih pa bo telovadba pod strokovnim vodstvom in meritve dejavnikov tveganja.

Popoldne pa bo med na razpolago za pogovor županja, možen bo tudi ogled občine z vodnega stolpa v Črenšovcih. Podrobnejše informacije in termini so na voljo na spletni povezavi občine tukaj.

Ostale občine, ki se letos priključujejo skupni akciji in organizaciji raznovrstnih dogodkov v svojih lokalnih okoljih so: Občina Sevnica, Občina Radovljica, Občina Brežice, Občina Škofja Loka, Občina Črnomelj, Občina Ljubno, Občina Rečica ob Savinji, Občina Prebold, Občina Selnica ob Dravi, Občina Dobrna, Občina Krško, Občina Šentjur, Občina Trzin in Občina Vojnik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2020 ob 13:13 ropotalo gost

      Ka pa MOMS in župan nič ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2020 ob 10:24 MOMS gost

      MOMS pa zaklepa svoja vrata... Pfuj sramota Jevšek, da ne posluša ljudstva ki ga je izvolilo, sramota za tiste ki ste ga še drugič volili!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.02.2020 ob 10:27 gost

      Kje so nove lekarne MO MS? Jevšek kako je z njimi? So zdravila cenejša?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.02.2020 ob 11:14 gost

      To zdaj imate vsi tisti ki NIMATE V GLAVI NIČ in ste volili JEVŠKA.Zdaj pa se dela PAMETNEGA in dela vse po svoji NORI GLAVI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.