https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

V Murski Soboti potekal 6. Lebarjev memorial

4.3.2020  

Na domačem strelišču Športno strelskega društva Murska Sobota je pretekli konec tedna potekal 6. Lebarjev memorial v čast in spomin na nekdanjega predsednika občinske strelske zveze Jožeta Lebarja. Skupno je nastopilo 100 strelcev in 25 ekip.


S serijsko puško je med mlajšimi dečki zmagal Tijan Mesarič, drugo mesto je zasedel Luka Ivanič, oba iz soboškega društva. Tretje mesto je zasedel Luka Gerenčer, član strelskega društva iz Turnišča. Med mlajšimi deklicami je zmagala Nika Skubec, drugo mesto je zasedla Nika Piskar, obe iz Kisovca, tretja pa je bila Nika Novak, članica strelskega društva iz Turnišča. Ekipno so zmagali strelci iz Kisovca, drugo mesto so zasedli strelci iz Murske Sobote, tretji pa so bili strelci iz Tišine.

Med starejšimi dečki je s serijsko puško zmagal Nik Kralj, sledila sta mu Gašper Judež in Simon Skoberne, vsi člani strelskega društva iz Kisovca. Med starejšimi deklicami je prvo mesto osvojila Daša Stojko, drugo Nika Benčič, obe članici strelskega društva iz Tišine, tretja je bila Nina Zver, članica soboškega društva. Ekipno so zmagali strelci iz Kisovca, drugo mesto so zasedli strelci iz Tišine, tretji pa so bili strelci iz Murske Sobote.

 

Med člani se je s serijsko zračno puško najbolje izkazal Martin Marič iz Strelskega društva Graničar Cankova, sledila sta mu Jožef Franc iz Tišine in Goran Gyoha iz Graničarja. Med članicami je prvo mesto zasedla Cvetka Žlebnik iz mežiškega strelskega društva. Ekipno so zmagali strelci iz Graničarja, drugo mesto so zasedli strelci Strelskega društva Janka Jurkoviča Videm, tretji pa so bili strelci iz Gederovcev. 

Med člani je v streljanju s standardno zračno puško zmagal Jure Sočič iz murskosoboškega strelskega društva, drugi je bil Jan Nagy iz ljutomerskega društva, tretje mesto pa je zasedel Samo Zelko, član tišinskega društva. Med članicami je prvo mesto zasedla Antonija Kosi, drugo mesto Bianka Vogrinčič, obe članici ljutomerskega strelskega društva, tretja pa je bila Tessa Timar, članica Športno strelskega društva Murska Sobota. Ekipno so zmagali strelci iz Ljutomera, drugo mesto so zasedli strelci iz Turnišča, tretji pa so bili strelci iz Tišine.

Med člani z zračno pištolo je zmagal Ludvik Pšajd, drugi je bil Miroslav Moleh, oba člana društva iz Juršinec, tretje mesto je zasedel Avgust Horvat iz Turnišča. Ekipno so zmagali strelci iz Juršincev, drugo mesto so zasedli strelci iz Turnišča, tretji pa so bili strelci iz Murske Sobote.

*Foto: Športno strelsko društvo Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.