https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti uspešni v Žireh

9.3.2020  

V soboto, 7. marca 2020, je v Žireh potekal mednarodni turnir v judu 4. Pokal Žirov. Tekmovanja se je udeležilo 256 tekmovalcev iz 27 klubov in dveh držav. Uspešni so bili tudi pomurski judoisti.

Odlično sta se v kategoriji starejših dečkov U14 borila judoista iz Judo kluba Murska Sobota. Klemen Vinkovič (do 50 kg) in Matic Klemenčič (do 55 kg) sta oba osvojila prvo mesto.

Uspešni so bili tudi judoisti Judo kluba Lendava. V kategoriji starejših deklic U14 sta prvo mesto osvojile dve tekmovalki, Ria Gabor (do 44 kg) in Vanessa Tkalec (do 63 kg). Odličen drugi pa ej v kategoriji mlajših dečkov U12 bil Domen Tian Horvat (-50 kg).

Iz Kluba borilnih veščin Lendava pa je v kategoriji starejših deklic U14 drugo mesto osvojila Sara Sep (do 57 kg).

Foto: Robert Gabor/JK Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.