https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Danes popoldan možnost neviht s sodro ali točo

29.04.2020 ob 10:30  

Vremenoslovci za danes napovedujejo pretežno oblačno vreme, postopno pa se bodo čez vso Slovenijo razširile padavine. Opozarjajo tudi na možnost močnejših neviht, ki jih lahko spremlja tudi manjša toča. 

 

Danes bo pretežno oblačno. Padavine se bodo postopno razširile nad vso Slovenijo, vmes bo tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija, navaja ARSO.

Vmes bodo ponekod tudi nevihte z močnejšimi nalivi, ki jih lahko spremljajo sodra ali manjša toča ter nevihtni piš, pa opozarja portal Neurje.si.

Popoldan nas bo prehajala hladna fronta. Proti večeru se bo ozračje od severa postopno umirjalo. Padavine bodo v noči na četrtek povsod ponehale, oblačnost pa se bo prehodno trgala. Ponoči bo dež povsod ponehal, od zahoda se bo zjasnilo, jutranje temperature pa bodo od 5 do 10 stopinj Celzija.

V četrtek bo sprva precej jasno z nekaj jutranje megle. Popoldne se bodo na zahodu spet začele pojavljati krajevne padavine, ki bodo v noči na petek zajele vso Slovenijo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

Obeti

V petek in v soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte.

Vremenska slika

Nad srednjo Evropo je plitvo ciklonsko območje. Hladna fronta se pomika prek območja vzhodnih Alp in severnega Balkana in vpliva tudi na vreme v Sloveniji. V četrtek bo delno jasno, popoldne se bo od zahoda oblačilo in v severni Italiji bo začelo deževati.

Vpliv vremena na počutje in razpoloženje ljudi bo obremenilen. V četrtek bo vremenska obremenitev prehodno popustila in se popoldne znova krepila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.04.2020 ob 11:56 LillaIadanza gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel ................................................. >>>>>>­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2020 ob 11:56 LillaIadanza gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel ................................................. >>>>>>­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2020 ob 8:22 Xy gost

      Niti dež tote lulidanze ne moti?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.