https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Na Hrvaškem ponovno narasle okužbe

26.06.2020 ob 14:15  

Hrvaški štab civilne zaščite je danes potrdil, da so od četrtka od 14. ure zabeležili še 56 okužb z novim koronavirusom.


»Največ novih primerov je bilo na območju Zagreba, kjer so zabeležili polovico novih okužb. Med okuženimi je tudi znani hrvaški teniški trener in bivši igralec Goran Ivanišević, ki je bil direktor teniškega turnirja Adria tour.

Članica štaba iz hrvaškega zavoda za javno zdravstvo Marija Bubaš je povedala, da je bilo na območju Zagreba 28 novookuženih, v osiješko-baranjski županiji pa 12. Po pet novih primerov je bilo v primorsko-goranski in splitsko-dalmatinski županiji. V še štirih županijah pa so imeli po enega ali dva primera.

Bubaševa je še povedala, da je bilo doslej na Hrvaškem 2539 okuženih z novim koronavirusom, 2150 oseb pa se je pozdravilo. Na zdravljenju v bolnišnicah je 51 oseb, nihče pa ni priključen na ventilator. Doslej je zaradi covida-19 umrlo 107 ljudi. Opravili so skoraj 76500 testiranj, 780 v preteklih 24 urah, « poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2020 ob 15:07 G. O. S. T.,,, gost

      To bravo hrvačka lepo more cene dostopne za slovenčeke. Pa še gratis virus keruga gratis v Slovenijo nesite.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2020 ob 11:56 Maja gost

        Saj je prav. Požrešni so. Zaprli ni mejo, ko se je število okužb začelo večati, pa bi rešili situacijo. Njim pa je samo za denar. Za narod jim je čisto vseeno. Ljudje - domačini, so prestrašeni zdaj, tik pred sezono. Grozno bo, ko se no začel naval tujih turistov. Pametni ostanejo letos doma. Ne vem, kaj vleče na Hrvaško te prikoličarje, ki se matrajo po celi mesec v tisti mali vroči škatli, samo da lahko na FB objavijo, da so bili cel mesec na morju. Tudi korona jih ne ustavi. Poznam en takšen par. Ga ni človeka, ki bi me zvlekel v peikolico. Skupni sanitariji, skupna pomivalnica posode... fuj. Še posrat se ne moreš v miru.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2020 ob 16:12 Hrvat gost

      Ne seri slovencek idi na vase morje

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2020 ob 19:59 čondraš gost

        Naša scanjca ali vaša scanjsca ? Naša scanja hrčeku ustaški jedan ;) . Imaš opcijo da spokaš dol in doli ostaneš če si tako ponosen Hrvat, ali za male pare ne bi ti doli živel kaj ?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2020 ob 20:02 gost gost

      Nedo več hrčeki šeftali, pa norili gostof. Odklenkalo jin je, pa tak je praf. Što pa ide ta, je budalo, zdravlenje si pa naj plača san. Pa res, kak je možno, ka je je to še vedno varna država? Ja, pri naših budalah na oblasti je vse m ožno.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.