https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Dvoboj med Nafto in Krko se je končal brez zmagovalca

6.9.2020  

Včeraj je v Novem mestu na Stadionu Portoval potekal peti krog 2.SNL, ki je ponudil dvoboj vodilnih dveh ekip na vrhu lestvice, Krke in Nafte. Srečanje se je končalo brez zmagovalca, z rezultatom 1:1.


NK Krka – NK Nafta 1903 1:1 (0:0)

(Haljeta v 65. min, Višner Tičić v 79.min)

Začetna enajsterica NK Nafta: Raduha, Pirtovšek R., Bolla, Haljeta, Bizjak, Oštrek, Körmendi, Novinič, Paku, Pirtovšek, Ubochioma.

Začetna enajsterica Krka: Pintol, Bedek, Filipčič, Dušak, Vradečič, Kastrevec, Vidmar, Huč, Kambič, Parris, Vešner Tičić.

Sodniki: Marko Podgoršek (glavni sodnik), Matej Žunič (1. pomoč), Žan Habuš (2. pomoč)

Delegat: Miroslav Mužar

Št. gledalcev: 200

Prvi polčas se je končal brez zadetkov. Na začetku drugega polčasa je namesto Bizjaka v igro prišel Vinko. V nadaljevanju igre je Nafto v 65. minuti v vodstvo popeljal Nermin Haljeta. Domačini so nato izenačili v 79. minuti, zadel je Luka Vešner Tičić.

Oba nasprotnika sta še naprej neporažena. Pri treh zmagah in dveh remijih, sta oba osvojila po enajst točk.

V naslednjem krogu se bodo nogometaši Nafte pomerili s Biljami, ki so trenutno vodilne. Tekma bo potekala v soboto, 12. septembra, na domačem igrišču v Lendavi.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2020 ob 19:27 gost

      Gledal sem tekmo po tv. Nafta je srečno odnesla točko, Krka je imela kar nekaj stoprocentnih priložnosti. Škripa obramba, manjka Živko. Ne vemzakaj uprava Nafte ne reagira in pripelje kakega izkušrnrga obrambnega igralca ali pa zopet nimajo ambicij za prvo ligo????? pa kje je Rebernik kdo ve????????? Nekam dolgo je že poškodovan sumljivo dolgo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2020 ob 21:28 gost

      Jebeš turbaše

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2020 ob 21:39 gost

      Točka z pomočjo sodnika in obilo sreče.Nimate pojma o nogometu. Balinčkanje ki ni podobo ničemur še najmaj pa NOGOMETU.Katasrofa,sramota,koliko so v žep stsnili sodniku ?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 8:10 AAAAAAAAAAA gost

        Ge san Murin navijač pa san tekmo glejdo, ne nabijaj s sodnijkon ka je dobro soudo. Igra Nafte je nej bijla blestejča so pa dosegnoli točko s kerof so sigurno zadovoljni.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2020 ob 3:28 Busybee gost

      Pitajmo Df strokovnjaka ka bo pravo?? Df spavaš li mirno mučki provokator??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2020 ob 9:40 gost

      Ta ki mesa zraven sodnika ni gledal tekmo. Sodnik je bil odlicen popolnoma nepristranski. Nafta je pa z malo srece osvojila pomembno tocko. V Novem mestu bo zelo tesko zmagati.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.