https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ovir za jutrišnjo tekmo ni, Black Gringosi obiskali trening

Murska Sobota, 16.9.2020  

Jutri, 17. septembra, bo na Fazaneriji odigrana tekma, drugega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo, na kateri se bo Mura pomerila z danskim Aarhusom.  

Današnji trening Murašev so obiskali tudi člani navijaške skupine Black Gringos, ki so poskrbeli za dodatno motivacijo in podporo pred jutrišnjo tekmo.

Obenem so pri Muri zapisali, da ovir za jutrišnjo tekmo ni, saj so bili rezultati vseh 55 testov na koronavirus negativnih.

* Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2020 ob 14:44 to mi deli, miška gost

      kaj bodo jutri tisti, ki ne bodo mogli prodati toplega piva, se bodo ukozili. in oni navijači mure, ki bodo morali paziti na ženkice, ki sicer, (ženkice) ko so pristaši mure na tekmah počnejo povsem druge stvari kot gledanje balinanja. Se ukvarjajo z resnimi moški, ne papundeli v čarnu bejlij šalaj.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.09.2020 ob 16:15 AAAAAAAAAAA gost

        to mi deli, miška ka boš ti delo či de Mura zmagala samo nej ka bi se ti ftrgnolo. Pa idnouk prijdi na stadion pa boš vido ka toplo pijvo nišče ne odavle, stadion si ftipkaj v navigacijo ka vačik ta ne boš znau prijti.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2020 ob 20:24 gost

      Kak nekoga boli da bi rad bil na mestu MURE. A tablete ne pomagajo ? ? ?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2020 ob 12:42 to mi deli miška gost

      boli mene, če bo Mura zmagala, jebeno je to, da ti ne boš pil tople pive, tvoja miška bi pa to delala, srdaj bo pa tebe čarno bejluga glidala, ka juj zajebeš cel dan. Bo pa spet prišel naš dan, ko biš ti pil toplo pivo, ona bo pa - to mi deli miška.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2020 ob 12:53 gost

      Janša vas je zjebal kot še nihče. Niti tekem Mure vam ne pusti v živo gledati. Vi Goričanci glupi ga še pa dalje volite. Še bolj vas bo kresnil po tikvi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.09.2020 ob 19:38 kuku gost

      hahah, ne mrdajte....vsakši 2 baklji držij, ka te bole jebeno v zgledali? Srmačeki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2020 ob 20:09 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      No,tak je s tem...Vij Sobočanci,vij vugrski Guričanci,vij sucialno škofovski,vij madžaroni neslovanski....vij ....,ustanite v Hetési Vugrskun,vij te se prsili ..Vougri edni....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.