https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Roglič zmagovalec prestižne dirke Liege-Bastogne-Liege

4.10.2020  

Slovenski kolesar Primož Roglič je zmagovalec prestižne dirke Liege-Bastogne-Liege v Belgiji. V dramatičnem zaključku v fotofinišu, je po 257 kilometrih, premagal svetovnega prvaka Francoza Juliana Alaphilippa, ki so ga kasneje kaznovali, in Švicarja Marca Hirschija. S 3. in 4. mestom sta slovenski uspeh dopolnila Tadej Pogačar in Matej Mohorič.

Najstarejšo izmed petih največjih klasik v kolesarstvu, organizirajo od leta 1892. Roglič je prvi Slovenec z zmago na enem od petih kolesarskih spomenikov. 

Foto: FB Primož Roglič

Francoz Juliana Alaphilippa je nekaj deset metrov pred ciljem začel proslavljati, a ga je s sunkom kolesa prek črte za nekaj centimetrov ugnal Roglič.

 

Alaphilippa so komisarji zaradi nevarne vožnje kaznovali in mu prisodili peto mesto. Na tretje in četrto mesto sta posledično napredovala Pogačar in Mohorič.

Foto: Twitter Liège-Bastogne-Liège

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2020 ob 20:17 gost

      Bravo naši.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.