https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Policija opozarja, številka 113 ni namenjena vprašanjem o covidu-19

27.10.2020 ob 6:05  

V zadnjih dneh so policisti v operativno-komunikacijskih centrih resnično preobremenjeni s sprejemanjem klicev, ki se nanašajo na ukrepe in omejitve zaradi epidemije. Na Policijski upravi Murska Sobota ob tem vse občane prosijo, da telefonske številke ne obremenjujejo z vprašanji o omejitvah zaradi epidemije covida-19.


Telefonska številka policije 113 je namreč namenjena le nujnim klicem v sili, številka 080 1200 pa anonimnim sporočilom za policijo. Upoštevajmo, da lahko nekdo prav ta trenutek res nujno potrebuje našo pomoč in prosto telefonsko linijo do policistov.

Z vprašanji glede prehajanja meje in regij se lahko obrnemo na brezplačno telefonsko številko klicnega centra, ki so ga vzpostavili na vladi in kjer nudijo zanesljive informacije v zvezi z novim koronavirusom. Pokličete lahko od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro na brezplačno telefonsko številko 080 14 04 za klice iz tujine pa je na voljo številka +386 1 478 7550.

Z vprašanji, ki se nanašajo na aktivnosti policije v povezavi z epidemijo, pa se lahko obrnete tudi na telefonsko številko policije 01 514 70 01.

Obenem vse prebivalce pozivajo, naj ravnajo odgovorno in naj spoštujejo vladne ukrepe, namenjene preprečevanju širjenja nalezljive bolezni covid-19. Čim prej skupaj preprečimo nadaljnje strmo naraščanje števila okužb!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2020 ob 6:32 gost gost

      ja koga bi pa te naj vprašali cestare mogoče saj policija tako ne ve ničesar le ropati ljudstvo na cesti in tu se vse konča škoda da je tako.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2020 ob 15:15 AAAAAAAAAAA gost

      gost daj ne bluzi ti je fajn napijsano zakoj je policija.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.10.2020 ob 16:03 Wozek gost

      I am making a good pay from home 1900 Buckets / week, that is brilliant, beneath a year agone and used to be unemployed amid a monstrous economy. I pass on God consistently i used to be invested these bearings, and at present, I should pay it forward and impart it to everyone .. copy this link .. www.jobztalk.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.