https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prvoligaška in drugoligaška tekmovanja se nadaljujejo

21.10.2020  

Vlada Republike Slovenije je na torkovi večerni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj, s katerim se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 določajo začasne omejitve pri izvajanju športne dejavnosti. Pod okriljem NZS se v skladu z odlokom nadaljujejo štiri tekmovanja, vsa brez gledalcev.


Sprejet vladni odlok omejuje izvajanje športne dejavnosti za športnike in dejavnosti športnih tekmovanja za vse, razen športnikom z nazivom olimpijskega, svetovnega, mednarodnega in perspektivnega razreda ter poklicnim športnikom, starejšim od 15. let, ki so vpisani v razvid poklicnih športnikov pri ministrstvu, pristojnem za šport.

V kolektivnih športnih panogah je dovoljeno izvajanje tekmovanj v najvišjem kakovostnem nivoju nacionalnega, regionalnega, mednarodnega oziroma evropskega tekmovanja v športnih panogah hokej na ledu, košarka, nogomet, odbojka in rokomet. Varovanje zdravja in preprečevanje prenosa okužbe tudi v teh okoliščinah ostaja primarna skrb Nogometne zveze Slovenije, ob striktnem upoštevanju priporočil NIJZ za preprečevanje in zajezitev okužbe s COVID-19 in brez prisotnosti gledalcev pa se bodo nadaljevala prvenstva v Prvi ligi Telekom Slovenije, 2. SNL, 1. slovenski ženski ligi in 1. slovenski futsal ligi.

Ostala tekmovanja pod okriljem NZS, tako v nogometu kot v futsalu, se do nadaljnjega prekinejo.

Koledar vseh tekmovanj, ki so do nadaljnjega prekinjena ter morebitne spremembe tekmovalnih sistemov, bodo znane naknadno in sicer po tem, ko bo znano, kdaj se tekmovanja lahko nadaljujejo.

*Vir: NZS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2020 ob 19:01 Gost! gost

      Izgleda, da je nogomet dejavnost posebnega družbenega pomena!!! Vse drugo, kar ljudem zagotavlja osebno preživetje, se prepoveduje, nogomet pa se lahko igra. Tudi tukaj prihaja do tesnih stikov med igralci, ki prihajajo iz različnih okolij in regij. Iz večih klubov poročajo o okužbah, ampak to ni pomembno. Nogomet mora biti! Gostinci, frizerji in še mnogo drugih, tukaj ne navedenih, pa naj vegetira. V trenutnih razmerah naj se vsak rekreira sam, če je prepovedano druženje in to naj velja tudi za nogomet. Predpise, prepovedi in vse druge omejitve, pa naj upoštevajo le eni! Kdo naj razume to državo?!

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2020 ob 19:05 Ni mi vseeno gost

      Gost, se strinjan s tebof. Či so že omejitve, naj baudo za vse.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2020 ob 19:49 gost

      malo si zablodo to so profesionalci,oni od tega živejo,isto kak nan služba. Boš jin tij davo pejneze,plačo če prekinejo špilati.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2020 ob 20:16 Gost gost

        OK! Velja. Tudi vsi ostali smo profesionalci, vsak v svojem poklicu. In ti pameten, boš dajal plačilo vsem. Ker samo nogometaši "" "delajo" za preživetje vsi ostali pa živimo od zraka. Zablodo si ti, pametnjakovič. Sploh nisi razumel poantd mojega komentsra ki pomeni :če je vojna, naj bo vojna za vse. Tudi sam rad pogledam nogomet, sem pa odločno proti delanju razlik!!! Samo očitno tij s tvojim IQ tega več kot očitno ne razumeš. Če mi ne bomo delali, tudi nogomet ne bo imel sponzorjev.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.10.2020 ob 19:53 T.o gost

      A res!? A nogometaši bodo pa šli na socialno? Znate kelko ljudem je nogomet kruh. Očitno nej

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.10.2020 ob 20:39 Toto gost

      Aha, samo nogometaši so pomembni. Oni največ prispevajo v državno blagajno, zato jih je potrebno še dodatno nagraditi. Ni mi jasno, kako eni ne razumete, da ni problem nogomet kot tak, problem je korona. In omejevanje dejavnosti oz. panog, ki dejansko ustvarjajo profit in polnijo državno blagajno, bo imelo za vse dolgoročne posledice. Ekonomija in funkcioniranje države je enim očitno velika neznanka. Če ne bomo delali, nas bo po logiki nekaterih pač reševal nogomet in in nogometaši, ki so očitno imuni na virus, če za njih ne veljajo omejitve.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.10.2020 ob 21:02 AAAAAAAAAAA gost

      Eni ste grozno pametni pa što pravi ka je nogomet najbole važna stvar. či ne razmite zakoj se ide rajši n ekomentejrajte. Stvar je v ton ka trbej špilati ka vačik nede časa nadomestiti odpovejdanih tekem, zatou se špila. Ka se mejne tijče bi moglo biti se odprejto pa kak bou bou, Evri na drejvi ne rastejo samo tou še koalicija ne vej.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2020 ob 21:27 Gost gost

        Točno tak! Vse tekme se morejo pravi čas odšpilati, se tau nemre nadoknaditi. Človik, Šteri pa ma raka, pa naj samo še duže čaka na pregled. Med ten čason pa naj fuzbal gleda.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.10.2020 ob 21:34 AAAAAAAAAAA gost

      Gost 21 27 san ti fajn napijso ka bi moglo biti se odprejto pa funkcionejrati, zdravstvo naj vrej zemejo nej ka je zdaj izgovor ka zdravstvo ne lada.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.10.2020 ob 6:40 gost gost

      pička van materna pa gnoj od države pa koga vij mate za norca vse ste pozaprli narodu dali policijsko uro fuzbal te pa špilali da van jeben boga vašoga ciganskoga te jebeni lažnivi kacinček se tuj naj goni nekan že ednouk ka je narod blesavi a ne vidite da se znas norca delajo v nedeljo man pitnik ge mo pouzvo 25 do 30 lidij pa naj pride policaj ali inšpektor da mu jeben boga ga na raženj fuknemo zdaj pa zadosta imamo pun kurac idiotizma.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.10.2020 ob 8:47 gost

      Od danes naprej spet treningi od u / 15 naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.10.2020 ob 12:25 Risto Kubura gost

      Petoligaški nogomet!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.