https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Umik in odpoklic igrače silikonskega grizala z lesom Nattou

03.11.2020 ob 17:05  

Zdravstveni inšpektorat je prejel s strani Evropske komisije, preko sistema RAPEX, obvestilo o silikonskem grizalu z lesom Nattou, ki ni prestalo testiranj. Leseni delci se odtrgajo, kar lahko predstavlja tveganje za zadušitev otroka. Igrača ni skladna z Uredbo o varnosti igrač.


Prodajalec izvaja odpoklic s trga in potrošnike poziva, naj izdelek vrnejo v spletno trgovino (zaradi ukrepov za zajezitev širjenja virusa covid-19), kjer bodo prejeli povrnjeno kupnino. Predložitev računa ni potrebna.

Podatki o igrači

Ime izdelka: Silikonsko grizalo z lesom

Blagovna znamka: Nattou

Ident. podatki: koda 955168 – EAN 5414673879644 in koda 955169- EAN 5414673879651

Proizvajalec: Jollymex NV, Belgija

Distributer: Baby Center d.o.o., Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.