https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V Pomurju nevarnost nastajanja žledu in poledice

03.12.2020 ob 9:54  

Danes bo oblačno, na vzhodu bo občasno še rahlo snežilo. V Pomurju bo rahel sneg prehajal v rahel dež, obstajala bo velika nevarnost nastajanja žledu in poledice.

Vremenoslovci Agencije za okolje (Arso) napovedujejo za danes pretežno oblačno vreme. V vzhodni polovici Slovenije bodo občasno še manjše padavine, rahel sneg bo predvsem v Pomurju prehajal v rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo v notranjosti okoli 0 °C.

V vzhodni Sloveniji se bo v višjih plasteh ozračja temperatura dvignila nad ledišče, zato bosta tam tekom noči možna poledica in žled. Pri tleh bo temperatura ves čas pod lediščem. Največja verjetnost za žled in poledico bo v Prekmurju, Prlekiji ter v vzhodnem Podravju, poroča portal Neurje.si.

Jutri bo na vzhodu delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Drugod bo pretežno oblačno, po nižinah bo deževalo. Jutranje temperature bodo od -4 do 0, najvišje dnevne od 0 do 4 °C, pravijo na Arsu.

V soboto bo pretežno oblačno in ponekod megleno. V vzhodni Sloveniji bo povečini suho, drugod bodo občasno padavine. Meja sneženja se bo postopno dvignila do okoli 1500 m. V nedeljo bo oblačno in megleno. Sprva bo deževalo predvsem v zahodni polovici države, popoldne pa se bo dež razširil proti vzhodu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.