https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Žan Kranjec je dosegel drugo mesto v veleslalomu

5.12.2020  

Danes je v Santa Caterini potekal moški veleslalom, kjer sta nastopala Štefan Hadalin in Žan Kranjec. Slednji je po prvi vožnji vodil z 69 stotinkami prednosti pred zasledovalci. Štefan Hadalin je po prvi vožnji odstopil.


Žan Kranjec pa v drugi vožnji ni bil tako prepričljiv kot v prvi in ni ubranil prvega mesta iz prve vožnje. Prehitel ga je Hrvat Filip Zubčić, ki je bil v drugi vožnji hitrejši od Žana. A ne glede na to je Žan Kranjec slovenskemu moškemu smučanju privozil jubilejne stote stopničke na tekmah svetovnega pokala.

Naslednji veleslalom bo na sporedu že v nedeljo na progi Deborah Compagnoni v Santa Caterini, ko bo Kranjec znova v boju za stopničke.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2020 ob 19:47 Kai Galea gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev / prej in za vse namene sem takoj kupil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.