https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na tretji postaji novoletne turneje Lanišek do drugega mesta

3.1.2021  

Anže Lanišek je tretjo tekmo novoletne turneje v Innsbrucku sklenil tik pod vrhom, boljši je bil le Poljak Kamil Stoch.


Anže Lanišek je bil drugi že po prvi seriji, v drugi pa mu je uspelo obdržati mesto na stopničkah. Kamil Stoch je z zmago prevzel vodstvo v seštevku za zlatega orla. Tretji je bil še en Poljak Dawid Kubacki.

"Poleg Laniška so od Slovencev v finalu skakali še vsi trije bratje Prevc. Najboljši med njimi je bil Peter Prevc (239,4 točke), po prvi seriji skupaj z bratom Cenetom 19., v finalu pa je napredoval na 11. mesto. Cene Prevc (228,4) je bil 23., Domen Prevc (221) pa je v finalu nazadoval na 30. mesto.

Zdaj se bodo skakalci iz Innsbrucka preselili v Bischofshofen, kjer bo 6. januarja znan dobitnik zlatega orla, najbolje pa kaže izkušenemu Stochu, ki vodi 15,2 točke pred lanskim zmagovalcem, rojakom Dawidom Kubackim," poroča STA.

Naslovna fotografija: Svet (Twitter)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2021 ob 22:22 ana gost

      Bravo Lanišek, čestitke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.