https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Objavljen razpis za štipendije za deficitarne poklice

05.02.2021 ob 6:05  

Objavljen je razpis za štipendije za deficitarne poklice za šolsko leto 2021/2022. Štipendije so namenjene spodbujanju mladih za vpis v izobraževalne programe za poklice, za katere na trgu dela ni dovolj kadra glede na potrebe delodajalcev.


Ravno v tem času se mladi odločate o izbiri svojega poklica in morda bo k odločitvi, za katerega od deficitarnih poklicev spodbudilo dejstvo, da teh poklicev na trgu dela primanjkuje, prav tako pa lahko za celotno obdobje izobraževanja pridobite štipendijo, so z vlade zapisali v svoji objavi na enem izmed družbenih omrežij.

Štipendije za deficitarne poklice so namenjene dijakom, ki se izobražujejo za poklice, za katere na trgu dela ni dovolj kadra glede na potrebe delodajalcev. Vlogo bo možno oddati od 14. 6. 2021 do 24. 9. 2021.

Med deficitarne poklice so všteti kamnosek, pek, slaščičar, mesar, gozdar, elektrikar in drugi, ki jih najdete na seznamu razpisa. Dodeljenih bo 1000 štipendij, v mesečni višini 102,40 EUR.

Vse informacije lahko najdete tukaj.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.02.2021 ob 7:48 šilček gost

      jaz delam na črno že dobrih 12 let,ker mi je politika vzela službo in dostojno življenje morem preživeti,če nebi delal na črno bi vzel politikom, ki so mi vzeli službo in dostojno življenje.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2021 ob 8:31 gost

      Bravo,,, šilček,, tako se govori. Ne sekiraj se nisi edini da delaš na čron. Tudi vlada komplet z Janezom groznim dela na črno. Krade davkoplačevalski denar in si ga deli, na črno zaposluje svoje prijatelje z njimi sklepa posle načrno itd. In tega je preveč da bi vse našteval. Lažnivi testi, vsa kovid zaščitta, aplikacija kera splošni zaživela za milijonček itd. Vsi posli keri so namen samo drhali da pokasirajo prijatelji vlade ljudje pa od tega nimajo nič. Vse to je delo na črno.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2021 ob 12:05 pišta gost

      ZA PENZIJO BOŠ PA LAJAL NA LUNO GNOJ !!!!!!!!!!!!!!!Dosta je takšij kretenov ka gda do penzije prijdejo te ćonte ližejo, samo nede tole dugo sociala de crknola pa vij golazen zraven!!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.02.2021 ob 13:10 šilček gost

      Pišta- še dele buš delal za mene ,jez pa fajn na čarno in socijalo vlečem .Ha,ha,ha.........................................................................

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.02.2021 ob 13:59 gost

      Točno tak zakaj bi pa delal če se pa debili bijejo gdo bo delal. Eni pa potem morajo uživati. To je tudi v zakonu napisano. Saj smo pa socialna država.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.