https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Za severovzhod Slovenije izdan oranžen alarm

03.02.2021 ob 11:50  

Danes in jutri bo na vzhodu in severu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Arso je izdal opozorilo pred močnimi sunki vetra.

"Danes bo na vzhodu in severu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Zapihal bo jugozahodni veter, ki bo najbolj izrazit v višjih legah in na severovzhodu Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na vzhodu do 13 °C," navaja Arso.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, drugod bo razmeroma sončno. Še bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9,najvišje dnevne od 10 do 16 °C.

Foto: Pixabay

OPOZORILO

"Danes popoldne, zvečer in v prvem delu noči lahko najmočnejši sunki jugozahodnega vetra v višjih legah in na severovzhodu Slovenije ponekod presežejo hitrost 70 km/h," opozarja Arso.

Vir: Arso

Obeti

Tudi v petek in soboto bo več oblačnosti na zahodu in več jasnine na vzhodu Slovenije. Predvsem v hribovitih zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2021 ob 15:41 ne moreš verjet gost

      pa ja ni vrag, da Prekmurje tudi obstaja v Sloveniji. Dobro, da se zaradi vremena spomnijo na obalni pas ivana Groznega zvani JANŠA in ORBANA IŠTENBIZON, DRMATORA NOVEJŠE DIKTATURE. Toda naš Janček je po desni prehitel Orbeka, vsaj kar se tiče medrepubliških granic in policijske ure. Plus tega je naš Janček tudi specialist - strokovnjak za zdravstvo, čeprav ima prištinsko diplomo.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2021 ob 17:46 Yoully gost

      !!!!!Od doma zaslužim dobro plačo od 7300 do 9600 ameriških dolarjev na teden, kar je neverjetno, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu. Zahvaljujem se Bogu vsak dan, ko sem bil blagoslovljen s temi navodili in zdaj je moja dolžnost, da ga plačam naprej in ga dam vsem, Tukaj delam. -------> https://bit.ly/3rgMKrL

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:15 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.