https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tadeju Pogačarju olimpijski bron

24.7.2021  

Tadej Pogačar je na olimpijskih igrah v Tokiu na cestni dirki osvojil prvo kolajno za Slovenijo. To je prva slovenska kolesarska medalja.

V ciljnem šprintu osmerice je Tadej Pogačar za las izgubil srebrno medaljo in na koncu osvojil bron.

Vir: rtvslo.si

Po 234 km trase od Tokia do dirkališča Fuji z natanko 4865 višinskimi metri je srebro, za nekaj cm Pogačarju v sprintu speljal Belgijec Wout Van Aert. Olimpijski prvak je postal Ekvadorec Richard Carapaz.

Primož Roglič je osvojil 28. mesto, Jan Polanc je bil 43., Jan Tratnik pa je po veliko opravljenega dela končal v ozadju.

Foto: Twitter Team Slovenia

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2021 ob 21:40 kaj za vraga gost

      a je Belgijec imel kolesa lipsasta, saj pa ja niso okrogla, kako se je lahko tako vozil.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.