https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Puconcih je potekalo evropsko klubsko prvenstvo v dvoranskem hokeju

16.2.2022  

Ta vikend med 11. in 13. februarjem je v Puconcih v Zeleni dvorani potekalo evropsko klubsko prvenstvo v dvoranskem hokeju. Udeležile so se ga ekipe iz Švice, Škotske, Češke, Slovaške, Portugalske in Slovenije. Slovence je zastopal hokejski klub Predanovci.

Pomurski hokej so na evropskem klubskem prvenstvu zastopali hokejisti kluba HK Predanovci. Le ti so svoji prvi dve srečanji odigrali v soboto, v katerih so morali priznati premoč nasprotnim ekipam. V prvem srečanju so se pomerili z ekipo Casa Pia iz Portugalske, ki je od domačinov bila boljša s končnim izidim 5:7. Slabše so jo odnesli v popoldanskem srečanju kjer jih je ugnala ekipa HC Inverleith iz Škotske. Končni izid je bil kar 0:10.

Svoje zadnje srečanje na evropskem prvenstvu so Predanovski hokejisti odigrali v nedeljo dopoldan, ko so se pomerili proti ekipi KPH Rača Bratislava. Slednji so domačine ugnali s končnim izidim 1:8.

Predanovski hokejisti so tako turnir zaključili z eno osvojeno točko, slavila pa je ekipa HC Rotweis Wettingen iz Švice.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.