https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zaradi puščavskega prahu dodatno povišana onesnaženost zraka

29.03.2022 ob 12:00  

Danes popoldne bo sončno z občasno gostejšo koprenasto oblačnostjo. Pihal bo jugozahodnik. Kakovost zraka je slabša kot sicer v marcu.


Popoldne bo sončno z občasno gostejšo koprenasto oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Temperature bodo od 15 do 18, v vzhodni Sloveniji do 21 °C, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

 

Puščavski prah

Zaradi daljšega obdobja brez padavin je kakovost zraka slabša kot sicer v marcu. Danes in jutri pa bodo ravni delcev dodatno povišane tudi zaradi puščavskega prahu, navaja Arso.

 

OPOZORILO

V večjem delu Slovenije je velika požarna ogroženost v naravnem okolju.

Jutri povečini suho

Jutri se bo povsod pooblačilo. Dopoldne bo pričelo deževati v zahodni polovici Slovenije, popoldne se bo dež razširil na večji del države. Na severovzhodu bo povečini suho. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju zjutraj in dopoldne jugo. Najnižje jutranje temperature bodo v večjem delu Slovenije od 5 do 10, najvišje dnevne od 9 do 14, na vzhodu do 16 °C. 

Obeti

V četrtek bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo na severozahodu na okoli 1000 m, drugod med 1300 in 1500 metri. V petek bo oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Ob morju bo pihal jugo.

Biovreme

V torek se bo vremenska obremenitev postopno krepila. V sredo bo obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2022 ob 13:04 gost

      Bosanc bo zategnil pivo pa ne bo utrujeni ,le še bolj fuknen bo !

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2022 ob 14:12 gost

      Puščavski pesek je proti strupenih delcev ki prihajajo z vetrovi iz Ukrajine zaradi vsega kemičnega bombandirajna nula.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.03.2022 ob 14:14 gost

      Ja to imaš prav samo to nihče ne opozarja. Ker imajo prepoved z strani debilne vlade.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2022 ob 17:18 gost

      Naš že 2 leti zastrupljajo z lažmi korupcijo ustrahovanjem ni da ni. Pa ni do zdaj bilo nobeno opozorilo podano. In to vse počne vlada kera bi morala delati prav nasprotno.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.