https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Uspešni samo murskosoboški košarkarji in odbojkarice

21.11.2011 ob 13:07  

Za nami je pester vikend v dvoranskih športih, ki pa ni bil za Pomurce preveč uspešen. Vsi klubi razen košarkarjev Radenske Creativa in odbojkaric Murske Sobote so izgubili. Podrobnosti iz sveta odbojke, rokometa in košarke si oglejte nižje.

ODBOJKA:

V sedmem krogu prve državne odbojkarske lige so odbojkarice Keme Puconcec igrale v gosteh pri vodilni ekipi lige in niso uspele parirati skozi celotno tekmo, tako da se tekma končala z izidom 3:0 za Koprčanke.

Tudi v osmem krogu bodo Pucončanke gostovale in sicer v soboto, 26. novembra, pri Aliansi v Šempetru.

O novi zmagi odbojkaric Murske Sobote v drugi državni odbojkarski ligi smo že poročali TUKAJ. V prihodnjen krogu se bodo murskosoboške odbojkarice pomerile na domačem terenu proti ekipi TPV iz Novega Mesta.

ROKOMET:

V prvi B državni rokometni ligi za ženske so v šestem krogu rokometašice Millenniuma izgubile v gosteh pri Zeleni dolini Žalec 35:21. Za Pomurke je največ zadetkov dosegle Laura Pihlar 6.

V naslednjem krogu se bodo pomurske rokometašice pomerile na domačem terenu proti zadnjemu Nazarju.

V devetem krogu druge slovenske rokometne lige sta obe pomurski ekipi ostali brez točk. Rokometaši Pomurja so v Murski Soboti izgubili proti Brežicam z rezultati 19:25. Največ zadetkov za Pomurje so dosegli Marko Jankovič 5, Aleš Mesarec 4 in Robi Kreft 3. Radgonski Arcont pa je izgubil z Radečami z rezultatom 22:33. Za Arcont so dosegli največ zadetkov Luka Kotnik in Sašo Vrečar 7 ter Jani Kotnik 4.

V naslednjem krog bo Pomurje gostovalo pri Mitol Sežani, medtem ko bodo rokometaši Arconta gostili RK Col.

KOŠARKA:

V šestem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice je Ilirija v Ljubljani premagala Rašico z rezultatom 91:56. Za murskosoboške košarkarice so na tekmi dosegle največ točk Simona Kuzma 25 ter Tina Kerčmar in Natalija Rebrica po 10 točk.

V naslednjem krogu se bo Rašica na domačem parketu pomerila proti Athlete Celje.

V devetem krogu druge slovenske košarkarske lige za  člane je Radenska Creativ v Murski Soboti premagala Terme Olimia iz Podčetrtka z rezultatom 78:64. Največ točk za murskosoboške košarkarje so k zmagi prispevali Igor Spesić 29, Aleš Novak 16 in Robert Šuran 11 točk.

V prihodnjem krogu se bodo murskosoboški košarkarji gostovali pri Postojni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.