https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

NAGRADNA IGRA: Vstopnici za Davida Guetto prejmeta ...

08.12.2011 ob 20:24  

Prihodnji četrtek, 15. decembra, bo Arena Stožice dobesedno odeta v rdečo barvo. Na sporedu bo namreč Red [x-mas] Party z Davidom Guetto, dobitnika vstopnic pa sta Alma Merklin in Primož Kovačič. Nagrajenca naprošamo, da sporočita svoje podatke na urednistvo@pomurec.com ...

Če je bilo lansko gostovanje Davida Guette prelomno v smislu novega prizorišča zabav, bo vnovičen prihod enega trenutno največjih svetovnih glasbenih zvezdnikov pravi scenski presežek. Poleg Guette prihajajo na Red (x-mas) party še hitoidni Afrojack s svojim MC-jem, pevec Steve Edwards ("glas Boba Sinclara"), vroči Jaz von D ter najbolj priljubljena didžeja med dolgonogimi angeli Victoria's Secrets, Sunery James & Ryan Marciano. Izjemen glasbeni program pa ne bo edini presežek tega večera. Organizatorja bosta namreč opravičila ime zabave, ki v svojem imenu napoveduje pohod rdeče: dvorana se bo, sodeč po prvih videnih scenografskih načrtih, dobesedno kopala v barvi, ki simbolizira strast, toplino in ljubezen.

Prednovoletna party poslastica

Stožice, ki so pred kratkim doživele tudi temeljito rekonstrukcijo akustike, bodo letos za vse, ki ljubijo dober zvok in vroče vizuale, prava prednovoletna party poslastica. Na dodatno razširjeni odrski konstrukciji bo kraljevala ogromna LED-stena, ki jo bosta do popolnosti izkoristila VJ Rasta on the Mouse in Guettov osebni mojster vizualizacij. Teater luči bodo dopolnjevali barvni laserji, Red (x-mas) party pa bodo zaznamovali tudi specialni efekti in popolna stilska preobrazba Arene, ki bo za eno noč preoblečena v rdeča oblačila. "Kreativno scenografsko in tehnično zasnovo bo nadgrajevala impresivna površina LED-stene iz katere se bodo bohotile inovativne predbožične vizualije ter kompozicija diamantnega ringa pred odrom, kjer bodo imeli obiskovalci možnost iz neposredne bližine, v zavetju scenskih elementov, prisluhniti glasbenim atrakcijam," so povedali v organizacijski ekipi Black Pony in EEMM.

Elektronska pravljica v rdečem

Za mnoge bo Red (X-mas) party pravo novoletno darilo, zato ne čudi, da se pogovori med obiskovalci zabave vrtijo predvsem okoli dress coda. "Rdeča barva je  optimistična, vitalna barva gibanja ter strastnega življenja. Je najbolj človeško izrazna, ekstravertirana barva, ki je povezana s polnostjo življenja in dejanji strasti", sporoča organizacijska ekipa, ki verjame, da bo z udarnim izborom glasbenega programa in dizajnerske scenografije presegla dosedanje standarde elektronskih zabav v Sloveniji.

Na Red X-mas party z avtobusom

Za vse obiskovalce, ki niso iz Ljubljane in bi si do prizorišča želeli priti varno in udobno, je organizator poskrbel za organizirane avtobusne prevoze. Tak dostop pa prinaša še dodatno udobje, saj bodo žurerji pripeljani naravnost v Stožice na parkirišče za avtobuse v garaži, ki se nahaja v neposredni bližini vhoda 5.

 

URA ODHODA

POVRATEK

MB - LJ - MB

19.00h (MB Glavna postaja)

04.00h Stožice

NM - LJ - NM

19.30h (NM glavna postaja)

04.00h Stožice

KP - LJ - KP

19.00h (KP glavna postaja)

04.00h Stožice

JESENICE - LJ - JESENICE

19.00h (Jesenice glavna postaja)

04.00h Stožice

KR - LJ - KR

19.30h (KR glavna postaja)

04.00h Stožice

CE - LJ - CE

19.30h (CE parkirišče Merkur)

04.00h Stožice

… ali z vlakom!

Tudi Slovenske železnice želijo biti del najbolj nore božične zabave, zato so vsem, ki so se že (ali pa se še bodo) odločili, da je ne bodo zamudili, pripravili 50-odstotni popust za potovanje z vlakom na dan rdečega spektakla v Stožicah. Do pol cenejšega prevoza bodo obiskovalci prišli tako, da bodo ob nakupu vozovnice predložili že kupljeno vstopnico za Red (x-mas) Party.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.