https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Zmage Panvite Galexa, Arconta in Rašice

12.12.2011 ob 7:19  

Za nami je pester vikend v dvoranskih športih, ki pa je bil za Pomurce delno uspešen. V odbojkarskih ligah je moška ekipa zmagala, ženski ekipi pa izgubili. Rokometaši Pomurja so izgubili doma, medtem ko je Arcont visoko zmagal. Košarkarice Rašice so zmagale, Radenska Creativ je bila prosta.


ODBOJKA:

V tekmi dvanajstega kroga 1. DOL Radenska Classic za moške so odbojkarji Panvite Galexa doma premagali Astec Triglav s 3:0 (18, 17, 19). Že v sredo so na gostovanju pri Uko Kropi zmagali s 3:2 (20,-21, 14,-20,12). Murskosoboški odbojkarji so trenutno na petem mestu 1.DOL med desetimi ekipami.

V tekmi desetega kroga 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci izgubile v Murski Soboti z  ekipo Formis Bell z 0:3 (-22, -25, -23). Puconske odbojkarice so na šestem mestu 1.DOL med osmimi ekipami.

V desetem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote na gostovanju v Grosuplju izgubile z ekipo ATK Grosuplje z 1:3 (-17, -15, 23, 19). Murskosoboške odbojakarice so na petem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami.

 

ROKOMET:

V dvanajstem krogu druge slovenske rokometne lige so rokometaši Pomurja iz Murske Sobote doma izgubili proti Radeče-MIK Celje z 26:29, ekipa Arconta pa je doma visoko premagala Novo Gorico s 40:25. Arcont Radgona je na osmem mestu, Pomurje pa na desetem mestu med trinajstimi ekipami. V naslednjem krogu bodo rokometaši Pomurja v gosteh igrali z ekipo Cola, ekipa Arconta pa pri ekipi Drave iz Ptuja.

Rokometašice Milleniuma so bile proste.

 

KOŠARKA:

V osmem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice so igralke Rašice doma premagale ekipo Rogaške z rezultatom 76:72. Ekipa Rašice je na osmem mestu med desetimi ekipami.

Košarkarji Radenske Creativa so bili prosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. legenda57
      12.12.2011 ob 11:49 legenda57

      čestitke,tak dale!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.