https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihodnji teden prihaja vročinski val

18.06.2023 ob 10:00  

Po daljšem obdobju spremenljivega vremena, ko ni bilo dneva, ko vsaj nekje po Sloveniji ne bi deževalo, se nam v prihodnjem tednu obeta nekaj vročih dni, napovedujejo vremenoslovci. Vročina se bo stopnjevala do vključno četrtka, ko se bo ponekod lahko ogrelo vse do 36 stopinj Celzija.

Višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka, ki je v preteklih dneh krojilo vreme pri nas, se bo umaknilo proti Baltiku, iznad severne Afrike pa se bo greben s toplim zrakom širil proti Italiji, Alpam in Jadranu. Temperatura zraka bo predvidoma do četrtka iz dneva v dan višja, nato pa naj bi nas dosegla nekoliko hladnejša atlantska zračna masa.

Danes, jutri in torek bo tako pretežno jasno. Že danes se lahko temperatura zraka ponekod v vzhodni in jugovzhodni Sloveniji približa 30 stopinj Celzija. V začetku tedna bo marsikje zapihal jugozahodni veter, temperatura zraka se bo po nižinah dvignila nad 30 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek se bo sončno vreme nadaljevalo, vročina se bo še nekoliko stopnjevala, hkrati pa se bo povečala možnost popoldanskih vročinskih neviht. Za petek kaže na osvežitev s krajevnimi padavinami, od sobote naprej vročine vsaj nekaj dni najverjetneje ne bo, so še zapisali na ARSO.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2023 ob 10:28 tragkome gost

      ki definitivno najbolj na-škodi novinarjem, saj skoz pišete obsesivne bedarije in laži o vremenu. jasno, da je poleti vročina. če vam ne bi na-škodila, ne bi vsako leto pisali, da bo letos najbolj vroče. še idiotom je to jasno.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.06.2023 ob 10:35 gost

        Kaj ti že jutranji zrak škodi ,,,,, ali pa te daje gon.reja !!!!!!!!!hi hi hi hi,hi,hiiii 10:28

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2023 ob 15:32 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.