https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ob začetku počitnic pričakovan gost promet z zastoji

24.06.2023 ob 8:20  

Na prvi počitniški konec tedna pri nas je pričakovati gost promet z zastoji. Kot opozarjajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, je danes pričakovati zelo visoko gostoto prometa od Avstrije proti Hrvaški. Zastoji so zaradi delovne zapore pričakovani tudi na območju razcepa Dragučova na štajerski avtocesti.

Kot je zapisano na spletni strani prometnoinformacijskega centra, bosta predvidoma do 26. junija na razcepu Dragučova pri Mariboru zaprta krak iz smeri Šentilja proti Murski Soboti in krak iz smeri Murske Sobote proti Ljubljani. Obvoz iz smeri Šentilja proti Murski Soboti je preko priključka Maribor center (Ptujska), iz smeri Murske Sobote proti Ljubljani pa preko rondoja Pesnica.

Na Policijski upravi Kranj so ob napovedanem gostem prometu ta konec tedna predvsem opozorili na možnost zastojev na gorenjski avtocesti in na cestah proti in v turistično-izletniških krajih.

Ob tem so vnovič spomnili na nasvete vsem udeležencem v prometu. Pomembno je, da vozniki zagotavljajo primerno varnostno razdaljo med vozili, da vozijo strpno in previdno, še posebej na odsekih, kjer se izvajajo gradbena dela. Prav tako naj hitrost vožnje prilagodijo trenutnemu stanju prometa in upoštevajo, da zaradi možnih zastojev ali stoječe kolone obstaja nevarnost naleta.

S seboj na pot naj udeleženci prometa vedno vzamejo zadostno količino tekočine, mobilni telefon naj ostane v mirovanju, vozniki naj vozijo trezni. Prav tako na policisti vnovič opozarjajo, da naj potniki v vozilu v stoječi koloni ne zapuščajo vozil in naj ne hodijo po avtocesti. Obračanje vozil in vožnja v obratni smeri sta prepovedana, vozniki pa naj poskrbijo za vzpostavitev reševalnega pasu na avtocesti.

Za vse udeležence v prometu je pomembno, da upoštevajo navodila in obvestila policistov, redarjev, cestninskih nadzornikov in podobno, ažurne informacije o stanju v prometu pa lahko spremljajo na spletnem naslovu Prometno-informacijskega centra za državne ceste, piše STA.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2023 ob 9:57 Goat gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2023 ob 17:57 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2023 ob 0:16 eva gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2023 ob 8:48 gost

      Čisto šivilji podobno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.