https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: NŠ Mura podaljšala pogodbe z zlatimi sponzorji, v prihajajočo sezono z novimi dresi

21.7.2023  

V petek, 21. julija, je Fazaneriji v večnamenskem prostoru ob Čarno-bejli bauti potekala poslovna konferenca NŠ Mura, na kateri so predstavili cilje za prihajajočo sezono, podpisali pogodbe z zlatimi sponzorji in predstavili nove drese.


Na današnji poslovni konferenci NŠ Mura so predstavili cilje za prihajajočo sezono, podpisali pogodbe z zlatimi sponzorji NŠ Mura in ŽNK Mura Nona in predstavili novo različico moških zlatih dresov in oba nova dresa za žensko ekipo.

V sklopu poslovne konference je NŠ Mura obnovila in podaljšala sodelovanje s svojimi sponzorji. Zlati sponzorji so podjetje GMT, Pomgrad, Avto Rajh in generalni sponzor Zavarovalnica Generali.

Prav tako so podpisali pogodbe s sponzorji ŽNK Mura Nona. Generalni sponzor ženske ekipe je Gostilna in pizzerija Nona. Sponzorji ekipe so še Avto Rajh, Apolis, Sato in Keune.

V okviru poslovne konference so predstavili tudi nove drese, ki jih bodo nogometaši Mure nosili v prihajajoči sezoni 2023/2024, in sicer so predstavili novo različico moških zlatih dresov in oba nova dresa za žensko ekipo. Ob tej priložnosti so se pri NŠ Mura zahvalili tudi vsem ostalim sponzorjem, ki s svojim deležem pomagajo pri uspehih.

Ozrli so se tudi na preteklo sezono 2022/23 in predstavili načrte za sezono 2023/24.

Minula sezona je bila za Muro zelo turbulentna. Sredi pomladi je trenersko mesto zasedel novi trener Dejan Grabić, ki je zamenjal dotedanjega trenerja Damirja Čontalo. Grabić se z ekipo v novo sezono podaja agresivno in v boj za nekaj več.

Predsednik kluba Robert Kuzmič je predstavil dosežke v pretekli sezoni. Med glavne zagotovo spada rekorden prestop Tia Cipota v italijansko Spezio, pripojitev ŽNK Nona Pomurje Beltinci k DNŠ Mura, ureditev novih klubskih prostorov, klubske trgovine in klubskega bara pod južno tribuno ter vzpostavitev lastnega sistema ticketinga, gastro ponudbe, trgovinske ponudbe, brezstičnega poslovanja in CRM sistema. Med vidnejše dosežke spada tudi dvoja krona Murašic v minuli sezoni.

Cilji, ki jih bo klub zasledoval v sezoni 2023/24, so ponovno postavljeni visoko. V članski konkurenci je cilj uvrstitev v evropska tekmovanja, pri članicah pa osvojitev državnega in pokalnega naslova ter uvrstitev v drugi krog kvalifikacij za Ligo prvakinj. Tudi letos si je klub zadal cilj, da proda dva do tri nogometaše, obenem pa dva do tri nogometaše iz mlajših selekcij priključi k članski ekipi. Med glavne izzive v letošnji sezoni zagotovo spada izgraditev loka med glavno in severno tribuno, zagotovitev dodatnih igrišč za trening in priprava dokumentacije za začetek postopka iskanja strateškega partnerja.

»Povsem zaupamo strokovnemu vodstvu ekipe, na čelu s trenerjem, ki bo v prihodnjih dneh dobil še nekaj okrepitev, za katere tudi sami vemo, da so nujno potrebne za konkurenčnost ekipe,«pove predsednik Mure Robert Kuzmič.

Muraši novo sezono začenjajo brez najboljšega strelca Mirlinda Dakuja. Nadomestiti njegove gole in tudi njegov vpliv na ekipo bo glavna misija tako trenerja kot vseh ostalih v ekipi. Tik pred začetkom sezone so v ekipi izgubili še izjemnega napadalca Mihaela Klepača.

V poletnem prestopnem roku so ekipo zapustili še Amar Beganović, Domantas Šimkus, Ognjen Stjepović, Vito Štrakl, Jan Đapo, Miha Kompan Breznik, Martin Šroler, Josip Majić, Nejc Vidmar in Gregor Balažic, ki je zaključil kariero, a še naprej ostaja del ekipe v vlogi tehničnega direktorja.

Na seznamu okrepitev pa so Borna Proleta, Almin Kurtović, Gaber Dobrovoljc, Emir Saitoski, Amadej Maroša, Roko Jurišić in Samsindin Ouro.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2023 ob 22:22 Politika gost

      Sramota ka Kuzmic keri je dosta napravo za Muro pujsto ka so 4 prestopne roke pukli in odgovoren toga je se vedno v klubi, ta prestopni rok pa itak porazen, kaksna evropa od ge tebi to kuzmic pa borba? se razmis kaj na sportni del? trontelj keri 1 leto nej spilo fuzbala v muro? pa kuzmic je zdaj gratal doktor ze vred z rajbaron....sramota...euforije pa to ka je krasilo muro nega vec...kak razpuscena banda je vse ratalo...verjetno vodstvo niti ne hodi blujzik igralcov...prestopni rok porazen...kdo je odgovoren za 42 profesionalnih pogodb? bruka ka delata bar kuzmic se bil do zdaj ok al vidi se ka on ide po poti športnoga...se aluminij se boljse okrepil...vse de hitro jasno...drage okrepitve pa na tribuni ker ni zanimanja za njih...polom totalni, evrope nebo, gledalcev vedno manj, transferi slabsi...realnost bravo vodstvo

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 22:34 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 22:34 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2023 ob 10:42 AAAAAAAAAAAAA gost

        Politika ge si pa te bio da je Mura špila na njivaj namesto na igriščaj, te je Kuzmič rešavo Muro. Što pravi ka Mura more sakšo leto špilati v Evropi ,trbej stabilno poslovati pa korak po korak. Sramota od tebej ka šinfaš človeka brez keroga bi Murin stadion bio za vzorec, ka Mure niti bilou ne bi.

        11 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2023 ob 22:39 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2023 ob 7:39 AJAJAJAJAJ gost

      Kaj rabijo toliko denarja za izpad iz lige? Danes prva pušiona proti Domžalam. HAHAHAHAHAHA, Gorički klantoši.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2023 ob 7:42 gost

      ŠIPTAR mat.r imaš bolane zapise

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.07.2023 ob 10:21 Julaaa gost

      Kuzmič se dugo nede smejo kak tu na sliki

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2023 ob 17:27 Lali gost

        Ti sponzorji bi naj s tem denarjem motivirali svoje zaposlene in bi bilo več koristi, to je v blato vržen denar

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.07.2023 ob 10:44 AAAAAAAAAAAAA gost

      Julaaa Kuzmič de se še dugo smijao tou pa zatou ka je v življenji nekaj ustvaro pa uspeo za razliko od tebej zbube.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.07.2023 ob 10:51 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kakšni sponzorji,jurja ali dva.....Naj zbirajo od najmočnejših,tisti,ki mislijo,da bodo beli in nas imajo za civile....Takoj POJASNIM.....NIKOLI,INDIJA,DNO.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.07.2023 ob 9:24 gost

      Vsak ZLATI SPONZOR bi moral imeti besedo v klubu kot jo imata lastnika kluba Kuzmič in Rajbar!!! Ali pa delež od njune Murine vzporedno firme Nogometni menegement!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.