https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Štiri medalje Plesnega kluba Zeko

 

Od 14. do 18. decembra je v Veliki Gorici blizu Zagreba na Hrvaškem potekalo Evropsko prvenstvo v Street dance showu in Svetovni pokal v breakdancu, electric boogiu in hip hopu. 33 plesalcev Plesnega kluba Zeko se je domov vrnilo s štirimi medaljami, med njimi tudi z dvema zlatega sijaja.

"Za nami je še zadnja velika tekma v tej dolgi naporni sezoni, vesel sem, da se je odlično končala, čeprav smo imeli v določenih kategorijah malce smole ampak tudi to je del športa. Sedaj sledi analiza in takoj delo naprej saj se je sezona 2012 že začela," je po dobrih rezultatih zadovoljno dejal vodja plesne šole Dejan Zečević.

Rezultati:

Evropsko prvenstvo:

1. mesto: Street show velika skupina člani 2 »Boks«
4. mesto: Street show velika skupina pionirji »Poštarji«

Svetovni pokal:

1. mesto: breakdance skupina člani
2. mesto: electric boogie pari člani (Denis Vrbanec in Dejan Zečević)
2. mesto: breakdance solo člani (Aleš Ivanuša)
5. mesto: breakdance solo člani (Dejan Zečević)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.