https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Za Pomurje izdano rumeno, za zahod države oranžno opozorilo

22.09.2023 ob 12:00  

Popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi, opozarja Agencija za okolje. Za osrednjo, jugovzhodno, jugozahodno in severozahodno Slovenijo so izdali oranžno opozorilo, za preostanek države velja rumeno opozorilo.

Danes bo v zahodni polovici Slovenije zmerno do pretežno oblačno, nekaj več jasnine bo proti vzhodu. Predvsem na zahodu in jugu bodo občasne krajevne padavine, ki se bodo pozno popoldne ali zvečer okrepile. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju pa okrepljen jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26, na severozahodu okoli 18 stopinj Celzija, navaja Arso.

Ponoči bodo padavine z nevihtami postopno zajele vso državo. Ob morju bo pihal okrepljen jugo.

Jutri bo oblačno in deževno. Popoldne bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, ob morju okoli 18, najvišje dnevne od 15 do 18, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

OPOZORILO

Danes popoldne, zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji ob nevihtah nastali močnejši in tudi dolgotrajni nalivi.

Vir: Arso

OBETI

V nedeljo in ponedeljek se bo na zahoda deloma jasnilo, predvsem na vzhodu bo občasno še deževalo. Oba dneva bo ponekod pihal severovzhodni veter, na Primorskem burja.

BIOVREME

V petek in sprva tudi v soboto bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Obremenitev se bo najpogosteje kazala v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo. Priporočamo večjo previdnost. V soboto zvečer bo obremenitev postopno popustila.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2023 ob 13:22 banda prokleta gost

      za pomurje bi morali izdati super rdeče opozorilo 13. julije, ko je haral tornado ob 4 ponoči. Pa tega vremenoseronje niso bile sposobne obvestiti, DANES PA SE O TEM NE GOVORI. MANJ KOT TORNADO NI MOGELO BITI V RADENCIH, NATO V RAKIČANU IN NAZADNJE V DELU TURNIŠČA. VMES PA NIČ. TOREJ SE JE NEKAJ "PROKLETO" SUKALO, VREMENOPIZDEKI PA TEGA NOSO V STANJU PRIPOZNATI, POSNETKOV PA NI, KER JE NAROD MIRNO SPAL. Od takrat so vsa opozorila v oranžnem, tako da sploh več ne smemo od doma, slike na žepnih telefončkih pa sploh oblakov ne dokazujejo. JEBENA SITUACIJA DO GROBA, PRVO KORONASRANJE, DANES ORANŽNA BARVA, JUTRI SVETOVNI POTOP, KAJ POJUTRIŠNJEM????????????????????????????

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2023 ob 16:29 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2023 ob 23:04 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.