https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Potresni sunek zatresel tla

11.11.2023 ob 8:30  

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so danes ponoči ob 3.10 zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 2,4.

Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 61 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v bližini Šmarjeških Toplic.

Intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla IV. stopnje po evropski potresni lestvici, potres pa so čutili prebivalci okolice Novega mesta, Šentjerneja in Šmarjeških Toplic, so še sporočili iz Urada za seizmologijo na Agenciji RS za okolje. 

Vir: Arso

Naslovna fotografija: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2023 ob 13:11 kilonja gost

      Od kar imamo vlado pernatega posranca se naravne katastrofe vrstijo ena za drugo, lani požari, letos poplave, očitno se naslednje leto pripravlja potres...naj še kdo reče da Bog ne obstaja in božja kazen za neumen narod..

      12 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.11.2023 ob 13:35 gost

      Prekletstvo je s to vlado Kilonja !

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.11.2023 ob 13:49 E. gost

      Golob je primitivec , en človek , ki se na vsake toliko časa pač rodi.... ki bi brez udbovskega fotra bil v posmeh ostalim . Za poklic smetarja (mišljeno spoštljivo ) imaš uvajanje , poskusno dobo , zdravniški pregled.... za predsednika vlade pa levičarji nastavijo čudaka iz danes na jutri.....Preprosto je premalo za uspešno vodenje države , če si le izrojeni škodoželjni levi aktivist .

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.11.2023 ob 14:04 kilonja gost

        Pa za njih je najbolj primeren kandidat kdor koli izjavi da ne mara Janše in ima možnost zmage s podporo v ozadju . Ko Janše več ne bo ne bodo imeli skupnega sovražnika in ne predmeta manipulacije za svoje volivce . Ampak tudi teh 40 odstotkov ljudi ki so izvolili pernatega drekača je malo čudnih v glavi, oprosti, da tudi svoje stranke zatajiš ( LMŠ, AB, SD in tudi Levico ) da bi histerično obkrožil nekoga ki ga sploh ne poznaš, samo da bi Janšo premagali, je malo bebavo . Ne vem no, jaz grem voliti ZA nekoga ne pa PROTI nekomu ( pa v življenju sme dal tudi glas levim , za predsednika Pahorju, pa Drnovšku v prvem mandatu, pa, krščanskemu Peterletu itd) pa saj ja more odrasel človek imeti svoje mnenje, boljše , slabše, vseeno, ampak moreš vedeti kdo si ampak pri levih velja čredni nagon, ovce s pomočjo dveh patirjev ( janković in kučan ) izvajajo stampedo proti Janši . Kot otroški vrtec , no ja, ali bolj čreda ovac . Na koncu pa vedno na suho nategnjeni kot znova z Golobom, kis e še zmeraj samo s pomočjo antijanša retorike drži na gladino kalne vode.

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.