https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Sedmica bo vredna štiri milijone evrov

19.01.2012 ob 6:33  

Loterijska mrzlica bo se še nadaljevala, saj tudi včeraj ni bil izžrebana sedmica. V nedeljo se bo v skladu za sedmico zbralo predvideno okrog štiri milijone evrov. Bo trideseto žrebanje končno dalo sedmico?

Včeraj izžrebane številke na lotu 9, 16, 18, 22, 23, 32, 39 in dodatna 25 niso prinesle novega milijonarja. Sedmica, ki bi bila vredna 3,35 milijona evrov, bi bila že zdaj slovenski rekord v celotni zgodovini prirejanja klasičnih iger na srečo, tako da bo tako naslednjič še večja. V naslednji krog se prenese 3.415.003,94 evra, sedmica pa bo v nedeljo vredna že 4 milijone evrov.

Foto: tvojportal.si

Sedmice ni bilo že 29 krogov

Od zadnje sedmice, ki je bila vplačana v Murski Soboti, so minili že več kot štirje meseci, od takrat do včeraj pa je minilo 29 žrebanj brez sedmice. Bo trideseto žrebanje v nedeljo končno nekoga ali več njih razveselilo?

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.