https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S slovesnostjo namenu predali obnovljeno telovadnico

27.04.2024 ob 15:00  

Na Razkrižju so slovesno predali namenu obnovljeno telovadnico pri Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje. Vrednost investicije je znašala dobrih 90 tisoč evrov.

Ob zaključku obnove večnamenske športne telovadnice so minuli četrtek pripravili slovesnost in telovadnico predali namenu. Vrednost celotne investicije je znašala 91.600 evrov, sofinancirana pa je bila iz strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, ki je prispevalo 50 tisoč evrov.

Kot so sporočili iz Občine Razkrižje, so z izvedbo investicije izjemno zadovoljni, saj so na mali površini, ki obsega 285,06 kvadratnega metra telovadnih površin ter 19,3 kvadratnega metra prostorov za skladiščenje, zadostili potrebam za vse starostne skupine ter različne športne aktivnosti.

Z investicijo so izboljšali varnost, kakovost in učinkovitost dela učencem v šoli, otrokom v vrtcu ter izboljšali športno ponudbo zunanjim udeležencem, ki koristijo športno dvorano za tekmovalne in rekreativne namene.

Na slovesnosti so pripravili kulturni program, prikaz uporabe športnih orodij in rekvizitov ter pogostitev. Na dogodku so prisostvovali učenci OŠ Razkrižje, zaposleni, povabljeni gostje ter drugi občani.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Občina Razkrižje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2024 ob 18:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2024 ob 19:30 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.04.2024 ob 8:02 Občan gost

      Prevarantka O.ma tudi po svoj frtol polek

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.04.2024 ob 11:14 gost

      Ka pa dela dr. Srša v Razkriški šoli ? Učitelj je !!!????

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.