https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

FOTO: Odštekana pevka April posnela videospot, za kamero Pomurec

Dornava  

Minuli konec tedna je v dvorcu Dornava potekalo snemanje videospota za pesem pevke April I'd Like To (My FB song). S pevko in režiserjem smo se pogovorili o vtisih s snemanja, posneli pa smo tudi nekaj fotografij. Videospot bo novost na slovenski glasbeni sceni, izšel pa bo februarja.


Pevko April, ki je zaslovela s pesmimi Sam boš šel domov, Ladadidej in Ne bi, že od začetka njene pevske kariere spremlja izvršni producent in menedžer Raay. Pevko oboževalci poznajo po dobri glasbi, vedno pa preseneti tudi z dodelano in drzno podobo.

April se že veseli končnega izdelka – spot bo "odštekan"

April je za bralce spletnega portala Pomurec.com tudi podala svoje vtise s snemanja videospota za pesem I'd Like To (My FB song):

"Z ekipo smo kar nekaj časa prelagali to, da bi posneli prvi spot, saj smo želeli, da je spot z odlično idejo, izviren, odštekan, drugačen, malce šokanten. V Karo Media so se pojavili z odličnimi predlogi, vizijami in takoj sem začutila, da je čas, da tudi April posname video. Bilo pa je naporno, dva dni snemanja, ogromno stilov, preoblačenja, več kot je za spote v Sloveniji navada. Dala sem vse od sebe, ob sebi imela vrhunsko ekipo in zdaj čakam, da vidim končni izdelek. Se že veselim!"

April je na snemanju uživala ...

Režiser in scenarist Niko Karo: April se odlično znajde pred kamero

Za scenarij, režijo, snemalni del in montažo je poskrbel Niko Karo (Video produkcija Karo Media), ki je pred kratkim posnel tudi videospot za pesem Čas za nas Nike Zorjan. Zaupal nam je svoje vtise s snemanja videospota ter kako je sodelovati z April:

"Snemanje je potekalo odlično! Sama zgodba govori o tem, kako pevka April pristane v psihiatrični bolnišnici zaradi Facebooka in vsega, kar le-ta prinaša ... Sodelovati z April je bilo super; odlično se je znašla pred kamero, skratka užitek je bil sodelovati tako s pevko kot celotno ekipo. Videospot bo izšel februarja, na tem mestu pa se želim še enkrat zahvaliti vsem, ki so pri snemanju kakor koli pomagali."

Pomurec in Domžalčanka sta se odlično ujela ...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.